Afgelopen vrijdag avond is na lange tijd een oud gebruik nieuw leven in geblazen. Wat voorheen de kerst bingo werd dit jaar als paas bingo weer opnieuw in gebruik genomen.

Een gezellige opkomst en vele leuke prijzen zorgde voor spanning en sensatie al om. In 6 rondes kon men maar liefst 18 prijzen winnen, met o.a. de boodschappenronde, waarin drie mooie boodschappen paketten gesponserd door PLUS Alfring Bergentheim te winnen waren. Om nog maar niet te spreken over de super ronde, waarin men voor €2,- euro kon meespelen voor een bbq, een pizzarette en de hoofdprijs van de avond; namelijk de waardebon van €125,- te besteden bij en gesponserd door de BBQ Chef. De superronde kaarten werden rijkelijk ingeslagen door alle deelnemers. Prijzen winnaars; Willemien Luintjens mocht de derde prijs, de bbq mee naar huis nemen. Kort daarna was Hans Op De Haar er als de kippen bij om de tweede prijs, de pizzarette, in ontvangst te nemen. Lang bleef het spannend, wie ging die geweldige hoofdprijs pakken. Bij elk nummer wat uit de molen rolde steeg de spanning. Tot Hennie Bakker de ban brak!

Iedereen nogmaals hartelijke bedankt voor de komst en de gezellige avond en winnaars gefeliciteerd met jullie prijzen. Tot de volgende editie!

Supportersvereniging Tricolore