Activiteitenmiddag 24 februari

Zaterdag 24 februari van 14.30 – 20.30 organiseert v.v. Bruchterveld een activiteitenmiddag voor jong en oud, leden en niet-leden!

Dit jaar bestaat v.v. Bruchterveld 50 jaar. Op 26 januari is het officiële jubileumfeest en van 2 t/m 9 juni wordt er een feestweek gehouden met diverse activiteiten. Om het feest te kunnen bekostigen, hebben alle commissies de handen ineen geslagen en besloten een activiteitenmiddag te organiseren. Deze zal worden gehouden op zaterdag 24 februari 2018. Tijdens deze middag is er een 11-stadionnen-tocht voor de jeugd t/m 20 jaar, een gezellige markt, een verloting met mooie prijzen, veel lekkere versnaperingen zoals broodjes knakworst, warme wafels, glühwein, warme choco etc etc.

Kortom, het belooft een gezellige middag te worden. We hopen dan ook op veel bezoekers! Tot dan!

Algemene ledenvergadering 2017

Het bestuur van v.v. Bruchterveld, nodigt haar leden uit tot het bijwonen van de

ALGEMENE LEDENVERGADERING

op vrijdag 6 oktober 2017,
aanvang 20.00 uur.

Plaats: clubhuis “Noppenveste” te Bruchterveld.

Agenda:

1. Opening
2. Vaststelling van de notulen van de vorige algemene ledenvergadering
3. Jaarverslag van de secretaris
4. Jaaroverzicht van de penningmeester
5. Bestuursverkiezing:
Aftredend en niet herkiesbaar: Bert Smit

Op dit moment is het bestuur er helaas nog niet in geslaagd, om deze vacature in te vullen. Mocht je interesse hebben, meld je dan bij 1 van de bestuursleden. Of per mail: secretaris@vvbruchterveld.nl

6. Mededelingen Commissie Kantine Beheer
7. Mededelingen (Technische Commissie, Sponsorcommissie en sv Tricolore)
8. Mededelingen van de Jubileumcommissie
9. Rondvraag
10. Sluiting

Het bestuur

Voetbaltoto

De voetbaltoto is bijgewerkt tot en met de een na laatste speelronde – het is duidelijk dat de voorspellingen tot nu toe hebben geleid tot een 5-tal mensen die evenveel punten hebben!

De laatste ronde en de voorspellingen van het laatste deel (topscorer, kampioen etc.) zal de beslissing gaan brengen!

 

Link naar tussenstand

VAKANTIEGELD…….

Ga je deze maand nog je vakantie online boeken (bijv. bij booking.com)? Of wordt het een dagje pretpark (Booqify), een nieuw bed (Beter Bed) of een paar nieuwe voetbalschoenen (Adidas, Nike of iets anders)? Vergeet niet te boeken/bestellen via Sponsorkliks, want daarmee sponsor je gratis de vereniging. Klik op onderstaande afbeelding en je kan de webshop kiezen die jij wilt!

 

 

,

Gretig Bruchterveld geeft Wilsum geen kans

In de laatste thuiswedstrijd van Bruchterveld tegen vv Wilsum was er voor de gasten niks meer te halen, maar voor de gastheren des te meer.
De vierde plaats en dus nacompetitie stond op het spel.

Onder leiding van arbiter Wim Veldhuizen was het van meet af aan een eenrichtingsverkeer.
Al in de tweede minuut moest er een zware overtreding aan te pas komen om de rappe Luuk Benjamins af te stoppen.  Veldhuizen was coulant en hield de kaarten op zak. De dader kwam ermee weg.
Maar al na 9 minuten was het wel raak. Een mooie corner van Niels Lubbers werd door Koen Otten simpel binnen gekopt.
De rest van de eerste helft was het ook Bruchterveld wat de klok sloeg. Mooi weer, veel toeschouwers, wat wil je nog meer?  Nou, wat dacht je van een overwinning?
De toeschouwers werden op hun wenken bediend. Eerst schoot Lesley op de Haar nog rakelings naast, maar in de 23e minuut was het weer raak. Een mooie aanval over rechts, de voorzet van Lubbers werd door Rienk van der Veen perfect gecontroleerd en beheerst binnen geschoten, 2-0.
Daarna kansen voor Benjamins en een pegel van Otten, maar beide keren was keeper Chiel ten Hove de reddende engel.
Op slag van rust werd de wedstrijd al beslist. Een lange cross pass van Otten op Benjamins, die liet de bal één keer stuiteren en haalde vervolgens verwoestend uit, 3-0.
In de hele eerste helft geen gevaarlijke actie van het inspiratieloos spelende Wilsum.

Na de rust aanvankelijk eenzelfde spelbeeld.
Vanaf de aftrap werd Benjamins gelanceerd, maar geen afmaker voor het doel.
Bij een vrije trap van Op de Haar kon Chiel ten Hove zich nog een keer onderscheiden door de bal prachtig uit de kruising te tikken.
Dezelfde Op de haar kopte even later wel de 4-0 binnen uit een corner van opnieuw Lubbers, die daarmee de assist-koning van de dag werd.
Hierna ontstonden er wat slordigheden in het spel van de Tricolores, zowel aanvallend als verdedigend. Wilsum kreeg hierdoor zowaar ook wat kansjes.
Bruchterveld wisselde een paar keer.
Met nog een kwartier op de klok was het aanvoerder Patrick Plette die via de handen van Wouter Huisjes en de paal naast schoot.
Maar even later was dezelfde speler wel succesvol. Hij slalomde door de Bruchterveld defensie en rondde beheerst af, 4-1.
Niels Lubbers kreeg nog een mega-kans, maar toonde aan vandaag meer een aangever dan afmaker te zijn.
In de slotseconden was Benjamins weer te snel voor de rechtsback en zijn harde voorzet belandde via de handen van Ten Hove voor het chocoladebeen van Rik Lenters, die desondanks de 5-1 eindstand aantekende en zichzelf daarmee een passend afscheid van het eerste elftal bezorgde. Hij gaat evenals Gijs Odink (wegens studie) volgend seizoen een stapje lager spelen.

Een meer dan verdiende overwinning voor de Tricolores, die met een overwinning volgende week in Lemele de nacompetitie kunnen bereiken.  Maar ja, iedereen weet het…….
Lemele uit?…. Altijd lastig!

Opstelling:
Huisjes;
Otter, N.Ros, Otten, Altena (75’Lambers);
Roeleveld (70’ Odink), Van Dijk, Van der Veen;
Benjamins, Op de Haar (72’Lenters), N.Lubbers.

Na de wedstrijd werden er door aanvoerder Koen Otten diverse mensen bedankt. Spelers die afscheid nemen, maar ook leider Martijn Huisjes, grensrechter André en de wasdames “tante” Annie en Mirjam. Zie de foto’s.

Foto’s Jan van der Veen.

 

 

Belangrijke info 8 juni + Opgave BBQ

Na het voorgaande bericht hebben we inmiddels al aanmeldingen van 5 teams voor het mixtoernooi op 8 juni. Dat is natuurlijk hartstikke mooi, en meer aanmeldingen zijn uiteraard nog welkom! Bij deze wat informatie over de knallende seizoensafsluiting op 8 juni aanstaande.

Uiteraard zijn wij weer enorm blij en trots om te zien dat onze eerste selectie ook dit jaar weer strijd voor de nacompetitie. De heren hebben hun lot in eigen hand en we hopen dan ook van harte dat wij over twee weken met klamme handjes naast het veld onze mannen naar de overwinning kunnen juichen. Ware het niet dat de laatste ronde van de eventuele nacompetitie tevens op 8 juni wordt gespeeld op neutraal terrein. Graag horen wij dan ook van de teams die zich nog gaan opgeven en die zich reeds hebben opgegeven of zij ongeacht deze spannende finale van de nacompetitie willen deelnemen aan het mixtoernooi. Dit horen wij graag uiterlijk op 2 juni, nadat er duidelijkheid is over het lot van onze heren.

Ongeacht of het mixtoernooi doorgaat willen we wel iedereen uitnodigen voor fijne afsluitende avond! Te beginnen met de BBQ, die dan wel na de laatste ronde nacompetitie, dan wel aansluitend aan het mixtoernooi zal plaatsvinden. Kosten voor de BBQ zijn 10,- P.P., en voor leden van SV Tricolore zijn de kosten 5,- P.P.. Een mooie korting dus voor SV Tricolore leden! Wil je lid worden van SV Tricolore dan kan dat ter plaatse op diezelfde 8 juni – aanmeldformulier

Lidmaatschapskosten hiervoor zijn als volgt:

Nieuw lid boven de 18: 20,- per jaar

Nieuw lid onder de 18: 12,- per jaar

Partnerlidmaatschap: 32,- per jaar

Kinderen van leden: 10,- per jaar

7×7, BBQ en knalfuif[3169]

Opgeven voor het mixtoernooi bij: Koen Godeke, Larissa Godeke of Lara Flier.

In de kantine komen vanaf 20 mei enkele aanmeldformulieren voor de BBQ te liggen!! Hier hoef je enkel je naam op te schrijven, betaling mag contant op 8 juni!

 

VR1 stunt in Emmen.

Het was knokken vorige week tegen laag vlieger VVAK, en ook vandaag ging het knokken worden in en tegen Drenthina. Als oude bekende uit de tweede klasse is Drenthina is de huidige nummer drie van de competitie en heeft het voornamelijk na de winterstop de draad weer opgepakt. Op papier een bijzonder lastige pot voor ons als ‘laagvlieger’, maar voorgaande ontmoetingen lieten ons zien dat niets onmogelijk was tegen dit Drenthina.
Het was vooral zaak voor ons om de gedoodverfde eerste tien minuten de gelederen gesloten te houden en de koppies erbij te houden. We besloten dan ook eens een anders te beginnen dan anders en meteen volop in de aanval te trekken. De eerste de beste bal moest diep gaan en met de snelheid van onze spitsen moest er gevaar gaan komen. Meteen laten zien dat we hier komen om doelpunten te maken, in plaats van achterover te leunen en de tegenstander te laten komen. Een goed strijdplan zo bleek, de dames uit Emmen wisten niet wat ze overkwamen en hadden de grootste moeite met de druk die wij leverden. Het werd al snel duidelijk dat het viertal middenvelders van Drenthina niet opgewassen was tegen de drie vrouwen die bij ons op het middenveld te vinden waren. Met name door het doorstappen van Britt vanuit de voorstopperpositie, en de gasten die overal net een stap te laat waren, waren wij duidelijk de bovenliggende partij in de eerste minuten. Een corner van rechts werd door Inge scherp voor de goal gegooid, alwaar deze nog één keer stuiterde waar Britt de bal met het hoofd kon binnenwerken. Een verdiende 0-1 voorsprong binnen tien minuten. Niet veel later werd het zelfs nog gekker! We zijn constant in de aanval en uit zoveelste aanval kan Hesther de bal voorzetten, waar Sylke weer eens op de goede plek liep. Een speciale manier van scoren is ook scoren, met de onderbuik kon zij de bal binnenlopen. Niet veel later is de eerste drinkpauze en stonden we verbaast van en trots op ons eigen kunnen met 0-2 voor.
Dat de dames van Drenthina niet van plan waren om te verliezen was ons wel bekend. Is het niet nu, dan wel straks zullen ze mensen gaan doorsturen naar voren om ons het leven zuur te maken. Het liet vervolgens wel enorm veel ruimte voor ons om rond te spelen. In de volle ijver door te gaan op de bal, stapt Drenthina vaak dan wel verkeerd uit of te laat uit. Waar wij volop gebruik van willen maken. Achtereenvolgens komen Jeska, Inge en Hesther een teen te kort om de tegenstander vroeg definitief te knakken. Als zo vaak gebeurt, als die aan de ene kant niet valt, valt die aan de andere kant wel. Een mooi aangesneden pass vanaf het middenveld valt pardoes bij de Emmense linksbuiten, 1-2. Toch was er geen vuiltje aan de lucht. De rug werd meteen gerecht. Britt lost nog een venijnig schot op goal en ook Hesther word nog een keer gevaarlijk gelanceerd, maar het blijft 1-2 tot de rust.
De rust kwam en ging, want veel was er niet aan te merken op ons spel. Doorgaan en het koppie erbij houden. De tweede helft begon enorm rommelig. Niet zozeer om slecht voetbal, maar het spel lag veel stil, door met name blessures bij de thuisploeg. Het leek er zelfs bij tijd en wijlen op dat de thuisploeg al had opgegeven, het ging er te pas en te onpas bij liggen als het spel al stil lag. Een houding die ze duur kwam te staan, want na een minuut of 60 was er wederom weer veel ruimte. Danique, die een geweldige pot speelde debuterend op de midmidpositie, speelde zichzelf weer eens knap vrij en kon een vlijmscherpe pass geven op Hesther. Waar Hesther in de eerste helft oog in oog met de keeper nog verloor, liet ze nu een verdediger geblesseerd ver achter zich en tikte ze de bal heel beheerst langs de uitkomende keepster om hem vervolgens rustig binnen te tikken. Dit leek voor Drenthina het sein om alles op alles te gaan spelen. Eerst één extra verdediger naar het middenveld, en niet veel later nog één middenvelder door naar voren. Met vier spitsen werd er ‘oorlog’ gemaakt door de thuisploeg en met resultaat. De 3-2 werd 15 minuten voor tijd binnen geschoten uit een rommelige situatie.
Een dejavu van vorig seizoen ging door ons hoofd. Dit ging ons toch niet weer overkomen! Vorig seizoen werd het in de laatste minuut nog 3-3. Daardoor moesten de Emmenaren, mede dankzij ons nog de nacompetitie in, waardoor we vandaag wederom tegenover elkaar staan. Nu strijdt Drenthina tevens om nacompetitie, maar ditmaal voor promotie. Alles om voor te strijden dus. Ouderwets vrouwen en kinderen eerst. Een kopbal rakelings over en meerdere corners zeilen vlak voor ons goal langs, maar gescoord wordt er niet meer.
Eindelijk, de verdiende punten uit een duel tegen Drenthina! Sterker nog door deze overwinning staan we zelfs vierde in de derde periode en kruipen we weer plekje omhoog op de ranglijst, wie had dat gedacht aan het begin van dit seizoen. Volgende week staat alweer de laatste wedstrijd van dit tumultueuze seizoen op het programma: thuis tegen SVO BDE, na vandaag de nieuwe nummer drie van de competitie. Wij hopen natuurlijk van harte dat jullie ons volgende week om 14:30 komen aanmoedigen!

Vacature – train(st)er JO17G

Voor het komende seizoen (2019-2020) zijn wij opzoek naar een train(st)er voor het JO17 gemengde team.

Via de volgende link vind je de vacature

Mocht je geïnteresseerd zijn laat dit dan weten aan Marjolein Evers.

,

Twidde vindt zijn Waterloo in strijd om nacompetitie tegen ervaren HHC

Op deze zonovergoten zaterdag stond voor de mannen van ’t Twidde de tweede van de vier belangrijke potjes voetbal op het programma. Na het verlies van vorige week tegen SCD moest er vandaag tegen HHC een resultaat behaald worden om nog enigszins kans te blijven houden op nacompetitie. Om 14.30 werd er afgetrapt op een veld waarvoor menig voetballer zijn verstafte zaalschoenen uit de kast zou trekken.

 

Het is algemeen bekend dat, bij 100% aanwezigheid, de voetbalmachine die HHC 4 heet, moeilijk af te stoppen is. Met spelers die ervaring hebben op zeer hoog amateurniveau zit er enorm veel voetbal in deze ploeg. Dit moesten de heren van ’t Twidde zien af te stoppen met een nieuw te hanteren tactiek. Er werd afgesproken om de bal zo weinig mogelijk via het Hardenbergs middenveld te laten lopen, door met een mooi blok op het eigen middenveld te spelen. Aanvankelijk leek dit aardig te lukken, want de bal ging redelijk veel via de backs richting de voorhoede. De middenvelders van HHC zijn echter ook niet van gisteren en roken hun kans om veelvuldig in de diepte achter onze verdediging op te duiken. Dit bleek tamelijk lastig te verdedigen voor onze eigen middenvelders, daar de HHC’ers op deze manier regelmatig een kansje creëerden. Al vrij snel kwam de bal terecht bij de spits van HHC, die de thuiswedstrijd nog op het middenveld acteerde. Het leek vervolgens alsof de Bruchtervelders hem beschouwden als teamgenoot, want de nummer 7 van de Oranjehemden kreeg alle tijd om zijn vizier op de rechterhoek te richten en de trekker over te halen: 1-0.

 

Nu is dit seizoen al vaker gebleken dat de Bruchtervelders beschikken over een veerkracht van jewelste (zie Bruchterveld 4-3 DETO, 8 december 2018) en die veerkracht toonde vandaag weer zijn gezicht. Vrij snel na de openingstreffer kreeg Jarno de bal aan de linkerkant van het vijandelijk strafschopgebied. Op een wijze die voor Jarno zo karakteristiek is, zocht hij zijn directe tegenstander op en werd door hem licht getoucheerd. Niemand op het veld leek te denken aan een overtreding, dus penalty, behalve de arbiter van dienst: penalty. Onze eerste penaltynemer Tim ging wederom achter de bal staan en schoot feilloos binnen: 1-1.

 

Vlak hierna kregen de Withemden wat meer mogelijkheden door de enorme ruimtes die er lagen aan de verdedigende zijde van HHC. Max Smit had bij vlagen zeeën van ruimte aan de rechterkant, wat ook leidde tot een mogelijkheid. Hij werd de diepte in gestuurd en kon zo het zestienmetergebied van de tegenstander binnenlopen. Er werd langs de kant gezegd dat hij eerder naar binnen moest trekken om zo zijn schotkans te vergemakkelijken, maar volgens de trainer had Max al vaker vanuit deze hoek gescoord en deed hij het dus prima. Dit keer bolde het netje echter niet. De woorden van de trainer waren echter niet gelogen, want enkele minuten later kreeg Max een vrijwel identieke mogelijkheid geboden door Jarno, die de bal in de diepte gooide. Max bleek een snelle leerling, want het leer verdween dit keer wel achter de doelman van HHC: 1-2. De boys uit Vroomshoop, die langs de kant stonden te kijken omdat wij hun enige hoop op een kampioenschap waren, schreeuwden het uit van vreugde.

 

Echt tevreden waren de Vroomshoopse supporters echter niet, gezien het grote aantal kansen dat de Hardenbergers kregen. Nog voor rust keerde HHC de stand weer volledig om. De 2-2 viel na een perfect afgemeten voorzet op het voorhoofd van één van de Breukies en vlak voor rust werd bij een corner de 3-2 tegen de touwen gekopt door de linksback van de Oranje formatie. Hierbij werd Tim, naar eigen zeggen, met twee handen in de rug geduwd, maar de leidsman vond dat Bruchterveld ook wel een erg makkelijke penalty had gekregen en hij liet dus maar doorspelen. Tot grote onvrede van de Vroomshoopse supporters dus toch nog aan de thee met een achterstand: 3-2.

 

Na de onderbreking veranderde er niet zo gek veel aan het spelbeeld, buiten dat HHC misschien nog wel oppermachtiger werd. Al vrij snel werd de mokerslag voor de Bruchtervelders uitgedeeld, nadat een aanvaller van HHC alleen op Koen werd gezet en vervolgens koelbloedig afrondde: 4-2. De Vroomshoopse support was inmiddels al gevlogen en hun hoop vervlogen. Met invalbeurten van Jordy Stegeman, Marco Huisken en Richard Snippe werd nog geprobeerd om de wedstrijd te doen kantelen in ons voordeel, maar het mocht niet baten. Buiten enkele kleine kansjes om konden de Withemden geen vuist meer maken tegen de ervaring van de Hardenbergers, die de kwaliteiten hebben (in tegenstelling tot een andere Nederlandse club) om een wedstrijd keurig uit te spelen en een voorsprong te verdedigen. De eindstand werd zelfs nog bepaald op 5-2 na een prachtige kopbal in de kruising van de moeilijk te bespelen spits “Butterbean“. U kent hem misschien beter als “Edo” of onder zijn echte naam Eduard Gerrits, een legende van de Hardenbergse vereniging.

 

Al met al kan gesproken worden van een terechte nederlaag tegen de – waarschijnlijk – aanstaand kampioen van deze competitie. Verliezen van deze tegenstander kan, zeker op volle oorlogssterkte, niet worden gezien als een schande en daarom zal ’t Twidde weer vol goeie moed richting de laatste twee wedstrijden van het seizoen gaan. Next up: OZC 3. Locatie: De Noppenweide. Aanvang: 14.30.

 

Komt allen!

 

 

FIFA toernooi vrijdag 17-5 afgelast…!!

Het geplande FIFA toernooi vrijdag 17-5 is afgelast, i.v.m. te weinig aanmeldingen, 7 maar…..!

We proberen in het najaar, wanneer FIFA 2020 weer uitkomt, nogmaals een poging.

Groet Julian, Max, Koen en Bert

Strijdlustig VR1 verslaat VVAK

Het seizoen is bijna ten einde en er is weinig meer te verliezen voor onze dames. Sinds de winterstop worden er meer en meer potjes gewonnen en wordt er bij vlagen ook gewoon heel mooi gevoetbald. Twee weken geleden werd er nog van directe tegenstander onderin, SJO, gewonnen. Vorige week moesten we ondanks prima voetbal met 2-0 van het veld in Coevorden stappen tegen titelkandidaat Germanicus. Vandaag stond er weer een thuis wedstrijd op het programma, tegen een directe concurrent VVAK. VVAK is de huidige nummer 8 en heeft de afgelopen twee wedstrijden nette uitslagen op het bord gezet. Sinds de winterstop ging er slechts één thuiswedstrijd verloren en voor het eerst in lange tijd beschikten we weer eens over semi-fitte, volle 13 koppige selectie en Saskia.

Het verhaal van dit seizoen lijkt wel duidelijk. Al staan we al de gehele competitie onderin de ranglijst, beschrijft iedere tegenstander ons als een fysieke, stugge ploeg om tegen te spelen. We gaan een goed duel niet uit de weg en hebben over het algemeen een goede verdediging staan. Toch is het de eerste minuten van de wedstrijd vaak kwakkelen bij ons. Te vaak moeten we even aftasten, en zo ook vandaag. De eerste tien minuten krijgen we maar slecht grip op de bal, en dat is niet omdat tegenstander VVAK zulk magistraal voetbal laat zien. Toch wurmt het zich door onze verdediging en frummelt het de tweede kans op goal achter onze keepster. 14:30 ’s middags, toch moesten wij nog even wakker worden. Dat gebeurde dan ook snel na de openingstreffer van de gasten. Met bij vlagen bijzonder mooi samenspel en mooi opgebouwde acties spelen we meer en meer op de andere helft van het veld. VVAK heeft duidelijk moeite om onze driehoekjes aan de rechterkant van het veld er uit te halen. Zodoende kan om de beurt, Sylke, Kaylee en Danique veel meters maken over de rechter flank. Het ontbreekt tot drie keer toe aan een laatste pass of een extra teenlengte om de bal geheel verdiend achter de keepster van VVAK te leggen. Zodoende moesten we genoegen nemen met 0-1 achterstand in de rust.

Maar door het getoonde spel zat de moed er wel degelijk in tijdens de thee. Hier gingen geen punten verloren worden. Het duurde dan ook niet enorm lang tot de aansluitingstreffer in het goede net lag. Wederom was het een goed opgezette aanval over rechts waar Sylke, onuitputbaar als altijd, met de bal de zestien in kon lopen. Zij zag de ruimte in de korte hoek en knalde de bal er heerlijk in. Met wissels Britt en Saskia kwam er meer aanvallende impulsen in ons spel, en daar lagen dan ook de grootste kansen. VVAK wist zich maar matig raad met de overvloed aan vrouwen in wit die elkaar met groot regelmaat makkelijk konden vinden. Voorin hadden de gasten echter wel één bijzonder lepe speelster rondlopen. Zo werden ze uit de counter af en toe toch aardig gevaarlijk, wat heet, VVAK zette zelfs geheel onverdiend de 1-2 op het scorebord. Veerkracht en teamwerk werden de sleutelwoorden van vandaag, want er werd niet één seconde op elkaar gezeurd na deze tegenvaller. De bal ging terug naar de middencirkel en er werd fanatiek doorgegaan waar we waren gebleven. De aansluitingstreffer liet dan ook niet lang op zich wachten. Britt kreeg groen licht om zich meer te laten gelden in het spel en dat liet ze zich geen twee keer vertellen. Na een goede aanval kwam de bal bij Hesther die met de rug naar de goal stond. In kwam lopen, jawel, Britt. Er werd haar geen strobreed in de weg gelegd toen zij het middenveld over kwam steken. Hesther hoefde enkel kort terug te leggen en Britt ramde de bal in het net, 2-2. Spanning steeg naarmate de minuten wegtikten. Kans na kans werd gecreëerd. Eervolle vermelding voor Sylke die na een goede combinatie naar binnen kwam en na de kaats met Hesther de bal met haar chocoladebeen op(!!) de kruising knalde. De dying seconds waren toch echt aangebroken, toen Inge, na een corner van rechts, zelf mocht aanleggen voor een corner van links. Gestommel, duels, en Sylke die de bal goed raakt en wederom doel treft, 3-2.

Alsof de Champions League gewonnen werd, wat een vreugde. En geheel verdiend uiteraard, een uitslag die wij zelf hebben afgedwongen door gedurfd voetbal te spelen. Zoals al zo vaak dit seizoen hebben weer enorm hard voor elkaar geknokt (letterlijk: zie foto van Ilses benen), maar ditmaal ook met loon na werken. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen nummer drie Drenthina uit Emmen op het programma. Vorig seizoen, toen nog in de tweede klasse, werd het, destijds ook op de voorlaatste speeldag, 3-3 in hartje Emmen. Kom dat zien!

Bruchterveld wint met 4-2 van v.v. Kampen

Gisteren heeft het 1e de uitwedstrijd tegen v.v. Kampen met 4-2 gewonnen, de vaste verslaggever was een weekend weg en daardoor helaas geen verslag.

Fotograaf Jan van der Veen was wel aanwezig en daarom wel een aantal foto’s van deze wedstrijd: