Activiteitenmiddag 24 februari

Zaterdag 24 februari van 14.30 – 20.30 organiseert v.v. Bruchterveld een activiteitenmiddag voor jong en oud, leden en niet-leden!

Dit jaar bestaat v.v. Bruchterveld 50 jaar. Op 26 januari is het officiële jubileumfeest en van 2 t/m 9 juni wordt er een feestweek gehouden met diverse activiteiten. Om het feest te kunnen bekostigen, hebben alle commissies de handen ineen geslagen en besloten een activiteitenmiddag te organiseren. Deze zal worden gehouden op zaterdag 24 februari 2018. Tijdens deze middag is er een 11-stadionnen-tocht voor de jeugd t/m 20 jaar, een gezellige markt, een verloting met mooie prijzen, veel lekkere versnaperingen zoals broodjes knakworst, warme wafels, glühwein, warme choco etc etc.

Kortom, het belooft een gezellige middag te worden. We hopen dan ook op veel bezoekers! Tot dan!

Algemene ledenvergadering 2017

Het bestuur van v.v. Bruchterveld, nodigt haar leden uit tot het bijwonen van de

ALGEMENE LEDENVERGADERING

op vrijdag 6 oktober 2017,
aanvang 20.00 uur.

Plaats: clubhuis “Noppenveste” te Bruchterveld.

Agenda:

1. Opening
2. Vaststelling van de notulen van de vorige algemene ledenvergadering
3. Jaarverslag van de secretaris
4. Jaaroverzicht van de penningmeester
5. Bestuursverkiezing:
Aftredend en niet herkiesbaar: Bert Smit

Op dit moment is het bestuur er helaas nog niet in geslaagd, om deze vacature in te vullen. Mocht je interesse hebben, meld je dan bij 1 van de bestuursleden. Of per mail: secretaris@vvbruchterveld.nl

6. Mededelingen Commissie Kantine Beheer
7. Mededelingen (Technische Commissie, Sponsorcommissie en sv Tricolore)
8. Mededelingen van de Jubileumcommissie
9. Rondvraag
10. Sluiting

Het bestuur

Tour de Twente en Salland

Kennismaking met de 3e klasse D Oost

In 2016 degradeerde vv Bruchterveld 1 naar de 4e klasse. Nu in 2019 zijn we terug daar waar we graag verblijven en dat is de 3e klasse Oost.

De 3e klasse biedt ons derby’s tegen “Mainbarg, Bantum en Kloosternarigheden”. Zelfs Voorwaarts valt met enige flexibiliteit nog onder de term derby. Verder oude bekenden, maar ook compleet nieuwe namen, althans als tegenstander in de competitie.

Even een geheugen opfrisser en wat info over de clubs voor de liefhebbers.

En misschien helpt het je bij het invullen van de voetbaltoto. Veel succes.

Klik op deze link.

3e-klasse-D-overzicht

Indeling 1e elftal bekendHet 1e elftal kan zich komend seizoen gaan opmaken voor een aantal mooie derby’s. Het komt uit in de vooraf gehoopte klasse met o.a. Bergentheim, Kloosterhaar en Marienberg.

Op naar seizoen 2019-2020!

Helaas is het seizoen 2018/19 voorbij, voor mijn gevoel veel te snel. Al met al hebben alle jeugdteams op alle fronten mee gestreden.

Zo hadden de bepaalde teams in de najaarscompetitie het zeer moeilijk en daarom is het mooi dat er een najaars en voorjaars competitie is om zo toch nog op eigen niveau te kunnen blijven voetballen.

De seizoens afsluiting van de jeugd was goed bezocht en mag als geslaagd gezien worden en niet te vergeten de wedstrijden tegen de ouders wat altijd een succes nummer is.

Daarom wil ik iedereen die hier een inbreng in heeft gehad op wat voor manier dan ook bedanken, zonder jullie hadden we dit niet gekund.

Op de achtergrond zijn we al drukdoende om de poppetjes op de juiste plaats te krijgen helaas valt dit nog niet mee.

Zo is er bij de JO17-G de plek van de trainer(s) nog niet gevuld. Denkt u dat is wat voor mij of samen met iemand? Stap over die drempel want je krijgt er veel enthousiasme voor terug.

Heracles Almelo oefent in Mariënberg!

Heracles Almelo oefent in Mariënberg!

(Dinsdag 16 juli op het Westerpark, tegenstander Excelsior Rotterdam)

 

Komende dinsdag 16 juli is sportpark het Westerpark van 3e klasser V.V. Mariënberg de locatie voor het oefenduel tussen Heracles Almelo en Excelsior Rotterdam.

De club uit Almelo van trainer Frank Wormuth belegt deze week haar traditionele trainingsweek in het Duitse BillerBeck.

Bij onze oosterburen oefenen de Heraclieden tegen achtereenvolgens Viktoria Köln en Preussen Münster.

De eerstkomende oefenwedstrijd van Heracles Almelo op Nederlandse bodem zal dus bij Voetbalvereniging Mariënberg zijn waar Excelsior de tegenstander zal zijn.

Deze competitie-jaargang moet de ploeg van trainer Ricardo Moniz noodgedwongen uitkomen in de Keuken Kampioen divisie (1e divisie) nadat ze vorig seizoen degradeerde uit de Eredivisie.

Het duel begint dinsdagavond om 19.00 uur. Kaarten zijn uitsluitend ’s avonds te koop aan de kassa.

Volwassenen: 5 euro. De entree voor de jeugd tot en met 17 jaar bedraagt 3 euro.

Kom op tijd is het advies van de roodzwarte club die trots is op het feit dat ze wederom gastheer mag zijn voor Heracles Almelo en ditmaal Excelsior Rotterdam.

 

 

Klussendag 2019

Afgelopen zaterdag was de klussendag! Een groot aantal leden hebben de handen uit de mouwen gestoken en er is veel werk verricht!

Bij deze willen we iedereen bedanken die geholpen heeft om alle klussen klaar te krijgen! 👍🏻👍🏻

BBQ feest JO-11

Zaterdag 6 juli was het zover, het BBQ feest van JO-11 en ouders!

Dit feest hebben we gehouden bij Erve Vertier (Johannes en Annemarie bedankt!)

Het was een geslaagd feestje ondanks een enkel buitje… Uiteraard werd er door de kampioenen nog een balletje getrapt.

Een vermelding waard is natuurlijk dat de BBQ is aangeboden door onze shirtsponsor de BBQ-Chef! Jeroen, namens iedereen bedankt!

,

’t Twidde zwaait uit

Op zaterdag 29 juni, om 16:00 uur, dus direct ná de klussendag, zwaait ’t Twidde een aantal personen uit en doet dit met een afscheidswedstrijd én aansluitend een bbq / feestavond.

Zie de poster via onderstaande link.

Afscheid Twidde-4

Afgelopen seizoen en het komende seizoen!

Seizoen 2018-2019

Het seizoen 2018-2019 is weer ten einde en als we de balans opmaken was het een goed seizoen voor onze senioren elftallen.

Het eerste heeft na een bewogen en wisselvallig begin van de competitie op het eind laten zien waar het toe in staat was. Uiteindelijk werd zelfs de na-competitie behaald en gewonnen. Hierdoor speelt het volgend jaar weer in de 3e klasse. Welke regio het wordt is op dit moment nog onduidelijk, dit zal binnenkort door de KNVB bekend worden gemaakt.

Het tweede speelde een goed seizoen in de reserve 3e klasse, hierin werd de 5e plaats behaald. Het was helaas wel het laatste jaar van Harold Muis als trainer. Harold gaat volgend jaar aan de slag als trainer van v.v. Den Ham 2.

Het derde elftal speelde dit jaar in de reserve 6e klasse en draaide een prima seizoen, er werden heel veel doelpunten gemaakt (83) maar ook veel geincasseerd (57). Aan het eind van de competitie waren al deze doelpunten goed voor een 3e plaats in de eindstand.

Vrouwen 1 speelde dit jaar in de 3e klasse (Noord) en had een lastig begin van de competitie. Gedurende het seizoen kwamen de dames beter in vorm en werden meerdere wedstrijden gewonnen. Uiteindelijk was dit alles goed voor een keurige 8e plaats in deze toch wel lastige klasse. Ook bij Vrouwen 1 namen we afscheid van de trainer, Niek Welleweerd heeft besloten om te stoppen.

Vrouwen 25+ speelde dit jaar weer op doordeweekse avonden hun wedstrijden, de voorjaarcompetitie werd afgesloten op een 4e plaats.

Het zaalvoetbalteam behaalde als enige senioren team van v.v. Bruchterveld het kampioen, super!.

Seizoen 2019-2020

Voor het nieuwe seizoen (2019-2020) hebben we veel zaken al geregeld en de begeleiding van de (selectie) teams ziet er als volgt uit:

1e elftal: Arjan Keuken (trainer), Bert Godeke (leider), Gerco Bolks (keeperstrainer), Esmee Schepers (verzorgster)

2e elftal:  vacant (trainer), Marcel op de Haar (leider), Niek Welleweerd (grensrechter)

Vrouwen 1: Tonny Post (trainer), Lara FLier (leider) – er is nog een vacature voor een leider voor dit team.

 

Zoals jullie kunnen lezen zoeken we nog steeds een trainer voor het tweede elftal – hierbij roep ik iedereen op om ons te helpen in deze zoektocht. Mocht je iemand kennen die geinteresserd is of we kunnen bellen laat het dan weten!

Namens het bestuur

Alwin Huisjes

Gewijzigde openingstijden kantine

Het seizoen is weer ten einde, dit betekent dat de openingstijden van de kantine wijzigen.

De komende periode zal de kantine, voor zover mogelijk, elke zaterdag geopend zijn van 16:00 tot 18:00 uur.

Namens de kantinecommissie en bestuur wensen wij iedereen een fijne vakantie.

ps.

Vergeet niet de klussendag van 29 juni!

Geslaagde afsluiter van 2018/19

Het was een prachtige middag, met regen overstroomde middag, in Hardenberg voor één ieder die Bruchterveld lief heeft. Dat vroeg dan ook een spetterende afsluiting in de kantine. Een lekkere BBQ en een knalfuif stonden sowieso al op het programma, maar met deze prachtige winst erbij was er eens te meer reden voor een geweldige avond!

En een geweldige avond was het. Er werd een lekker hapje gegeten van de BBQ en om een uur of 8 kwam DJ Ramon Soer om wat leven op de dansvloer te creëren. Binnen no time stond de dansvloer vol met jong en oud om onder het genot van een drankje, uit blik, glas of emmer, een dansje of een limbo te wagen. De sfeer zat er overduidelijk goed in.

Tevens was er een heuse special guest geregeld om te vieren dat de heren de derde klasse hadden behaald door de Wout en Hetty Strijker. Waarvoor velen malen dank, want Zwarte Jannes zette de tent ruim een uur lang helemaal op zijn kop. Buiten ging inmiddels het zonnetje schijnen. Zowel binnen en buiten werd er uitgebreid genoten van alle feestelijkheden.

Aan het begin van de avond werd ook de jaarlijkse grote verloting gedaan. Hierbij gingen dit jaar opmerkelijk veel bekenden er met een mooie geldprijs vandoor. Hieronder de winnaars van de grote verloting:

#5: Jan Van Der Veen, #4: Ruben Rolfes, #3: Wouter uit Bergentheim, 2#: Mvr. Van der Wiele (Arnhem), #1: Bert Altena

Met de prijswinnaars zal binnenkort contact opgenomen worden.