Afgelopen vrijdagavond was de tweede uitvoering van de jaarlijkse paasbingo. De opkomst was niet groots, maar met alle aanwezigen maakte we er een leuke, fanatieke bingo avond van.

De avond werd gestart met een eerste ronde waarin Iris van Dalen er meteen met een rollade gesponsord door Slagerij Hoff uit Hardenberg vandoor ging. Iris bleek er goed aan te hebben gedaan om naar de bingo te komen, want de auto moest voorgereden voor al haar gewonnen prijzen.

Ook Alinda Bakker kon wel wat hulp gebruiken om alle prijzen naar huis te brengen. Ze zat nog maar net na het halen van het kleine boodschappenpakket t.w.v. 10,- euro van de Plus Alfring toen ze alweer bingo had voor het pakket van 15,-, uiteraard ook gesponsord door de Plus.

Een andere mooie prijs in de reguliere rondes was een airco service bij Garage65.nl. Maar liefst 5 mensen hadden tegelijk bingo voor deze mooie prijs. Na een potje dobbelen mocht Annet Hankamp deze prijs in ontvangst nemen.

Ook dit jaar hadden we weer een succesvolle SUPERronde met mooie prijzen voor de fanatiekelingen. Deze superronde kaartjes werden weer in grote getalen afgenomen. Richard Snippe was de eerste die hiervan profiteerde, hij had als eerst de bovenste rij vol voor de derde prijs van de superronde. Hij nam de messenset mee naar huis. Dit jaar hadden we bijna twee hoofdprijzen. Voor de onderste en bovenste rij van een volle superronde kaart konden de bingospelers een gratis kleine onderhoudsbeurt, wederom gesponsord door Garage65.nl, winnen. Robbert Reinders had hiervoor de eer. Zoals al eerder gezegd was Iris niet voor de troostprijzen gekomen, zij nam namelijk uiteindelijk de andere grote prijs mee. Zij had niet voor het eerst deze avond als eerst de kaart vol en mocht de barbecue voor 12 personen verzorgt en gesponsord door de BBQ Chef mee naar huis nemen!

Tricolore wil alle sponsors en deelnemers die er samen met ons een leuke avond van hebben gemaakt bedanken en hopelijk tot volgend jaar!