Het was een prachtige middag, met regen overstroomde middag, in Hardenberg voor één ieder die Bruchterveld lief heeft. Dat vroeg dan ook een spetterende afsluiting in de kantine. Een lekkere BBQ en een knalfuif stonden sowieso al op het programma, maar met deze prachtige winst erbij was er eens te meer reden voor een geweldige avond!

En een geweldige avond was het. Er werd een lekker hapje gegeten van de BBQ en om een uur of 8 kwam DJ Ramon Soer om wat leven op de dansvloer te creëren. Binnen no time stond de dansvloer vol met jong en oud om onder het genot van een drankje, uit blik, glas of emmer, een dansje of een limbo te wagen. De sfeer zat er overduidelijk goed in.

Tevens was er een heuse special guest geregeld om te vieren dat de heren de derde klasse hadden behaald door de Wout en Hetty Strijker. Waarvoor velen malen dank, want Zwarte Jannes zette de tent ruim een uur lang helemaal op zijn kop. Buiten ging inmiddels het zonnetje schijnen. Zowel binnen en buiten werd er uitgebreid genoten van alle feestelijkheden.

Aan het begin van de avond werd ook de jaarlijkse grote verloting gedaan. Hierbij gingen dit jaar opmerkelijk veel bekenden er met een mooie geldprijs vandoor. Hieronder de winnaars van de grote verloting:

#5: Jan Van Der Veen, #4: Ruben Rolfes, #3: Wouter uit Bergentheim, 2#: Mvr. Van der Wiele (Arnhem), #1: Bert Altena

Met de prijswinnaars zal binnenkort contact opgenomen worden.