Beste FIFA-liefhebbers.

Na de teleurstellende afgelasting van de vierde editie van ons epische FIFA-toernooi hebben we heel wat haatmail en kogelbrieven ontvangen van over-fanatieke FIFA-spelers uit de regio. Vanzelfsprekend moest de organisatie enkele maanden bijkomen van de schrik. Na deze maanden van revalidatie is er echter een datum gevonden om de vierde editie alsnog doorgang te laten vinden en wel op 8 oktober 2016.

Zoals jullie van ons gewend zijn zal het toernooi bestaan uit twee delen, Junioren (<18) en Senioren (>18). De Junioren beginnen om 18:00 en afhankelijk van het Juniorentoernooi beginnen de Senioren rond de klok van 21:15. Je kunt je aanmelden via het formulier op de website:

Aanmeldformulier

Ook dit jaar zal de deelname weer gratis zijn! Dit wordt mede mogelijk gemaakt door supportersvereniging Tricolore en de Commissie kantine beheer.

Tot slot willen we iedereen die zich opgeeft in de mail te vermelden of hij/zij zijn of haar FIFA 17, Controllers, Playstation 4© en/of TV beschikbaar wil stellen om ervoor te zorgen dat het weer een spectaculaire editie zal worden.

Mochten er nog vragen zijn, vraag ons gerust of stuur een mail naar fifatoernooibruchterveld@gmail.com

Namens de organisatie:

Koen Godeke
Jens Otten

Roy Potgieter

Jarno de Weerd