De kop is er af!

Gisteravond was er de eerste training voor de A-selectie van vv Bruchterveld onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Arjan Eshuis en zijn assistent André Spijkers.

Maar liefst een groep van 25 man hadden de heren ter beschikking voor de eerste kennismaking.
Naast een grote groep van vorig seizoen, waren er ook wat nieuwkomers van buitenaf én jonge (en een enkele oudere) gretige spelers van het Twidde van vorig seizoen. Jorben de Lange, Gijs Odink, Tim Richterink én good-old Lesley op de Haar, willen opnieuw een poging doen bij de definitieve A-selectie te komen.

Van buiten onze club zijn gekomen Senne Lambers (keeper; komt van HHC en is de broer van onze Jonne), Milan Veneman (ex HHC en traint al een half jaar bij ons mee), Luuk van Dulmen (keeper; komt over van EDS uit Ellecom) en Kaj Mulder (komt ook van HHC).

Er werd hard gewerkt en de kantjes werden er niet vanaf gelopen.
Prachtig om te zien dat er zoveel spelers zijn die de sportieve uitdaging willen aangaan en er ook vol voor willen gaan en een goede eerste indruk willen achterlaten.
Dat is geen garantie voor succes, maar wel een heel groot pluspunt en prettig voor een nieuwe coach die ruime keuze heeft.

Uiteraard zullen er van deze grote groep nog een aantal afvallen en verder met ’t Twidde meetrainen en spelen.
Morgen, donderdag 13 juni, dinsdag 18 en donderdag 20 juni wordt er nog getraind met deze groep.

Daarna is het zomerstop.

Of Eshuis met dezelfde groep op 13 augustus weer opstart of er dan toch al wat afvallers zijn, dat zullen we dan wel zien.

Nieuwsgierig geworden? Komt allen onze (nieuwe) sterren bewonderen de komende  dagen. Donderdag is de kantine ook open voor een bakkie pleur of een biertje na afloop.

Voor daarna: Allen zeer welkom op de extra trainingsdag op 29 juni, die ook wel de klussendag wordt genoemd. Aanvang 08:30 uur.
’t Duurt tot max. 12:30 uur. Benieuwd of diezelfde 25 man er dan ook zijn. Laat je ook hier van je beste kant zien!

En daarna een heel erg fijne vakantie gewenst!:

HR