SCD ‘83 zaal 1  –  Bruchterveld zaal 1
Woensdag 17 februari 2016
20:30 uur De Balk (Balkbrug)
Scheidsrechter: ?? (eigen)

Scoreverloop: 6e min Gert 0-1, 7e min Henri 0-2, 12e min 1-2, 16e min Gert 1-3, 19e min Henri 1-4, 20e min Eigen doelpunt 1-5, 21e min 2-5, 22e min Henri 2-6, 24e min Harold 2-7, 28e min Harold 2-8, 31e min Harold 2-9, 37e min Henri 2-10, 41e min Henri 2-11, 42e min Henri 2-12, 43e min 3-12, 45e min Henri 3-13, 46e min Klaas 3-14 en 48e min Eigen doelpunt 3-15!!

Spelers: Bernard (doel), Klaas, Harold, Tinus, Martin, Gert en Henri
Coaches: Wim en Harry (niks meer an doen …)

Bruchterveld zaal 1 verkeerd dit seizoen in een goede vorm. Een aantal “jonge benen” werden toegevoegd en dit zorgt voor wat meer swung in het team.

Tegen nummer laatst SCD speelde Bruchterveld opnieuw haar geliefde spelletje. Het wachtte geduldig af op foutjes van de tegenstander, om vervolgens zelf toe te slaan.

Fouten maakte onze opponent deze avond genoeg en wij waren messcherp in de afronding. Ondanks dat de keeper in het begin nog menig schot wist te keren, was er uiteindelijk ook voor hem geen houden aan.

Gert opende na 6 minuten de score en een minuut later zorgde Henri al voor de 0-2. Het werd bij toeval nog 1-2, maar dat had verder weinig te betekenen. Een ruststand van 2-7 was eigenlijk al een veilige marge.

In het tweede bedrijf liepen we alleen maar verder uit en scoorden er lustig op los. Dat SCD deze avond zelfs twee maal in eigen doel schoot toonde wel hun onmacht. Het werd voor ons een ongekende uitslag van 15-3. Inmiddels spelen we mee om de bovenste plaatsen, alhoewel de nummer één wel erg ver weg is. Een plek bij de eerste vier moet dit seizoen tot de mogelijkheden behoren en zou voor ons een geweldig resultaat zijn. We gaan ervoor … !!