HHC Hardenberg 9 – Bruchterveld 1 4 – 3 (0 – 1)

Scheidsrechter: Richard Hultink (Hardenberg)

Spelers: Bernard Geertman (doel), Harry Bolks, Gert Nijboer, Martin Otter, Gerjon Otten, Gerwin Stegeman en Tim van der Veen.

Coach: Wim Otten en Tinus Valkman

Tribune: Marcel Rolfes (blessure)

Scoreverloop: 24e min Gert 0-1, HHC 1-1, 34e min Gerwin 1-2, HHC 2-2, 44e min Gert 2-3, 48e min Gerjon eigen doel 3-3 en 49e min HHC 4-3.

Dinsdagavond, op de heenweg is het buiten guur, modderig en nat, maar binnen in kleedkamer 3 van sporthal De Slag was het droog en aangenaam. De tegenstander, met maar liefst 4 man op de wisselbank, stond bijna onderaan de ranglijst. Met op de tribune groepje Bruchtervelders beloofde het een mooie zaalvoetbalavond te worden. Maar helaas was het in kleedkamer 3 na afloop van de wedstrijd minder aangenaam dan bij binnenkomst. Wij zaten daar onze kater te verwerken na de eerste nederlaag dit seizoen, het was een uiterst zure nederlaag. Vooral in de slotfase van de wedstrijd kregen we een flinke dreun te verwerken. Wij kregen genoeg kansen maar de goed keepende HHC doelman was niet te passeren. Zes minuten voor het einde lukte het ons toch nog op een 2-3 voorsprong te komen via een werkelijk schitterende doelpunt van Gert. Twee minuten voor het einde kwam HHC op een gelukkige wijze langszij door een schot dat via de knie van Gerjon achter Bernard in het eigen doel verdween. In de allerlaatste minuut wist HHC de overwinning binnen te persen via een speler die normaal gesproken in het eerste zaalteam van HHC speelt. Deze man was ook verantwoordelijk voor de twee andere HHC doelpunten. Het was overigens een zeer sportieve wedstrijd die uitstekend werd geleid door scheidsrechter Richard Hultink. Op de terugweg 22.00 uur was het inmiddels droog maar door deze nederlaag voelde alles nat, natte tranen, dikke tranen, vette tranen om depressief van te worden, iedereen kijkt suf en duf alles geurt naar grauwe prut. Welterusten