Woensdag 21 september 2016
20:00uur de Carrousel Ommen

Scheidsrechter: Dick Roelofs (Raalte)b

Scoreverloop:
3e min 1-0, 4e min 1-1 (Henri), 5e min 2-1, 8e min 2-2 (Harold), 11e min 3-2, 14e min 3-3 (Gert), 16e min 4-3, 18e min 5-3, 20e min 5-4 (Henri), 23e min 5-5 (Gert), 24e min 6-5, 26e min 7-5, Ruststand.
36e min 7-6 (Gert), 41e min 7-7 (Henri), 42e min 8-7, 43e min 8-8 (Henri), 46e min 8-9 (Harold), 47e min 9-9, 47e min 9-10 (Henri), 49e min 9-11 (Harold) en 50e min 10-11.

Spelers: Bernard (doel), Gert, Harry, Tinus, Harold, Martin en Henri.
Leider: Marcel.

Bruchterveld zaal 1 begint goed aan de competitie

Op woensdagavond 21 september meldden de spelers van ons zaalteam zich in de sporthal in Ommen voor de eerste wedstrijd van de competitie.
We begonnen wat stroef en moesten er toch duidelijk even weer in komen. Mede doordat we zelf nogal wat foutjes maakten liepen we het grootste gedeelte van de wedstrijd achter de feiten aan. Een kleine blik op het scoreverloop maakt dit snel duidelijk. De doelpunten vielen aan beide zijden als rijpe appelen en ondanks dat Ommen telkens een voorsprong nam, lieten we ze toch niet te ver weglopen. Zo golfde het spel op en neer.
Vier minuten voor het einde kwamen wij dan toch voor het eerst op voorsprong. Dit duurde ook niet lang, maar vervolgens wisten we toch door te drukken. ZVO kwam in de laatste minuut nog met de aansluitingstreffer, maar dit bleek voor hun niet genoeg en zo slikten ze een zure nederlaag. Voor ons uiteraard een zeer fijne overwinning en een mooi begin.
Doelpunten: Henri 5, Gert 3, Harold 3 en Martin 0.
(Ook de derde helft wisten wij overigens winnend af te sluiten, maar dit is zo langzamerhand geen bijzonderheid meer …)