Gisteren speelde het vierde (nummer 2) thuis tegen sv Gramsbergen 7, de nummer drie van de stand!

Om ongeveer 13:30 uur 😎 begonnen we de wedstrijd die onder leiding stond van Bert Lennips. De eerste helft was erg goed van onze kant en met name uitblinker Jordy maakt het verschil door twee mooie doelpunten te maken! Ook Max pakte zijn goaltje mee en zo gingen we rusten met een 3-0 voorsprong!

In de tweede helft was het spel wat minder en werden er stevige overtredingen gemaakt door onze tegenstander!  Mede hierdoor kwam Gramsbergen wat terug en maakte de 3-1!

Op het eind van de wedstrijd was het basisspeler en invaller Jesse die ook een doelpuntje meepakte en de eindstand op 4-1 bracht!

Hiermee boekten we een verdiende overwinning en kunnen we ons opmaken voor de laatste wedstrijd van dit jaar – volgende week uit tegen DETO 6!