Het 2e is er niet ingeslaagd om de laatste competitiewedstrijd winnend af te sluiten.
In en tegen den Ham ging het Twidde met 3-0 onderuit.
Met alle goede bedoelingen gingen wij de knollentuin in, echter konden wij na 2 minuten voor de 2e keer aftrappen deze middag! Een foutje achterin werd genadeloos afgestraft! Er lukte maar weinig bij het Twidde en den Ham wist voor rust uit te lopen naar een 3-0 voorsprong. Wel was er nog een goede mogelijkheid voor Gerwin. Na een snel genomen vrije trap van Tim kon Gerwin 1 op 1 met de keeper de bal niet genoeg drukken en ging de bal over de dwarsligger.
De 2e helft was van onze kant wel wat beter. Met verse krachten Daan en Max konden we de bal beter in de ploeg houden. Helaas was het ons vandaag niet gegund om de ere treffer te maken! Ook mocht de trainert vandaag nog even kijken of het teneu hem nog paste. Met nog 15 minuten te spelen verving hij de geblesseerde Marco, dit deed hij met verve. De beste kans in de 2e helft was voor Guus…deze wist echter met zijn schot een ingooi voor de tegestander te produceren.
Na 90 minuten en een beetje vond de leidsman van dienst het ook prima en blies voor de laatste keer deze middag op zijn blaasinstrument.
Zo zijn we dus al vroeg in mei klaar met voetballen!
Het was een wisselvallig seizoen met pieken en dalen, maar bovenal was het een leuk seizoen! Ook volgend jaar mogen we het weer gaan proberen in de reserve 3e klasse.
Er zal nog een aantal weken door getraind worden en uiteraard is er nog de traditionele bbq bij de trainer!!! Hier zal het seizoen nog eens rustig geëvalueerd worden.
Iedereen alvast een goede vakantie en tot volgend seizoen!!