Twidde gunt Banthum de punten

Gisteren moest het tweede elftal van Bruchterveld om 14.30 uur aantreden tegen buurtgenoot Bergentheim, aftrappen om 14.40 uur op nepgras onder de prima leiding van scheidsrechter Rolfes. De wedstrijd van de vrouwen liep nogal uit, later bleek de scheidsrechter nog naar de verjaardag van zijn schoonmoeder had gemoeten, dus vandaar……..

De prognose van lijder op de Haar vooraf was  een 3-1 winst, dus beginnen maar……

De Tricolore’s begonnen wat weifelend aan de wedstrijd Bergentheim daarentegen pakte de wedstrijd wat kordater op, konden elkaar ook wat makkelijker vinden dit resulteerde in een 0-1 voorsprong in de 20 minuut, feitelijk hadden de Banthummers ook het betere van het spel.

Bruchterveld kwam tot weinig aanvallend voetbal in de eerste helft, vaak te veel lengte in het spel waar eigenlijk de oplossing dichtbij ligt zodat er echt gevoetbald kan worden.

In de tweede helft kwam Bruchterveld beter voor de dag, meer aanvallende intenties met ook meer kansen voor een goal, Bergentheim kwam er niet goed meer uit en werd verder teruggedrongen. Wat in de eerste helft niet lukte ging nu beter jammer genoeg konden we dit niet in een doelpunt omzetten, ook omdat de grensrechter aan Banthum zijde alvast vlaggetjesdag aan het vieren was……

Het Twidde heeft nu 5 wedstrijden gespeeld 3x gelijk 2x nipt verlies, nog alle kansen in de komende wedstrijden, gewoon op zoek blijven gaan naar die overwinning, die komen we dan vanzelf tegen.

Volgende week om 15:00 uur in en tegen het 4e van  HHC Hardenberg, de huidige koploper, nieuwe ronde nieuwe mogelijkheden….!!