Bruchterveld – VHK

Aanvang: 14.30 uur

Scheidsrechter: E.J. Petersen

Vandaag treffen we VHK, VlugHeid en Kracht uit St. Jansklooster, we heten onze gasten van harte welkom op “Sportpark de Noppenweide” in Bruchterveld.

VHK heeft, na een zeer moeilijke start van de competitie, de smaak te pakken en pakt de nodige punten in de 3eklasse C, vorige week nog lieten de mannen van Peter Pot en Ruud Schepers SEH de hielen zien, één helft was genoeg om het verschil te maken, het werd maar liefst 5-1. Deze tweede adem van VHK geeft recht op die veilige 10e plek met 13 punten. Het vizier in St.Jansklooster is gericht op handhaven en men is daar goed op weg.

Bruchterveld moest genoegen nemen met een verlies in Ommen, met een gehavend team mochten we lang hopen op een punt, welke ook wel verdiend was, maar je krijgt niet altijd waar je recht op hebt.

Wij staan nu op een 12e plek met een wedstrijd, en 2 punten minder dan VHK, hoe belangrijk deze pot vandaag is voor beide teams hoef ik niet te benadrukken, de trainers zullen zich dit beseffen en zullen hun teams deze week daar op voorbereiden.

De Tricolore’s weten wat hun te doen staat deze middag, dat is dezelfde inzet en instelling tonen zoals iedere week, proberen vooruit te blijven denken en voetballen, risico nemen wanneer het kan en slim zijn zijn daar waar nodig is.

Het resultaat zal dan zijn dat om 16.15 uur dat we de armen in de lucht kunnen steken……, kom op Bruchterveld….!!