Op het schitterend vernieuwde Sportpark Zandeinde speelde Bruchterveld 1 haar tweede oefenpotje.

De eerste helft was volledig voor Bruchterveld.  SC Lemele liet geen moment zien derdeklasser te zijn.
Dat de gasten dan ook een 0-2 voorsprong namen was zeker verdiend.
Eerst was het Rob Meijerink die na een knappe pass van Rienk van der Veen in twee instanties zijn eerste goal voor de hoofdmacht van de Tricolores scoorde.
Daarna viel een voorzet van Robbert Reinders pardoes bij de tweede paal achter de verbaasde Lemelse doelman.  Ook voor hem zijn eerste goal voor het eerste elftal.
Een prachtig opgezette aanval waarbij Rienk vrij richting doelman kon werd de grond in geboord door een falende grensrechter.
Na rust kwamen Wouter Huisjes voor Koen Godeke en Bas Waterink voor Rob Meijerink.
De tweede helft was een stuk rommeliger.
Een aantal spelers heeft nog moeite de opdrachten van coach Keuken goed uit te voeren.
Toch ontstonden er weer kansen.
De (overigens zeer sympathieke) Lemelse grensrechter vlagde wederom ten onrechte toen Nick Ros opstoomde en een vrij veld voor zich had.
Verder kregen ook Maikel Ros en Niels Lubbers de kans de score op te voeren, maar toonden zich beiden niet genadeloos genoeg. En als je zelf niet scoort, dan ……..
En zo kon het dus gebeuren dat een slechte ingooi indirect leidde tot een tegengoal van Lemele. Hier ging wel erg veel mis. Maar de spits kogelde trouwens wel erg knap raak van een meter of 16.
Rick Lenters kwam nog voor Niels Lubbers, maar in de stand kwam geen verandering meer.

Wederom een nuttige oefenpot.
A.s. zaterdag 20 augustus speelt Bruchterveld haar eerste bekerwedstrijd en wel om 17:00 uur (!) in Ommen tegen zondag vierdeklasser OVC’21.