De tweede oefenpot van Bruchterveld 1 was donderdagavond in en tegen Hollandscheveld.

Frank Altena; Jarno Otter; Rob Lubbers; Berjan Altena;
Niek Dijk, Rienk vd Veen, Max Smit;
Lesley op de Haar, Luuk Benjamins, Rob Meijerink.

Deze zaterdag derdeklasser (Noord) leek op voorhand een zware tegenstander.
Van deze inschatting bleek zeker in de eerste helft niets te kloppen.  Bruchterveld, opnieuw met een zeer ruime selectie aanwezig, nam van meet af aan het initiatief en creëerde meteen kansen.
Binnen 10 minuten was het dan ook al 0-2 door goede aavallen die werden afgerond door Luuk Benjamins en Rob Meijerink. De jonkies Max Smit en Luuk Benjamnis waren weer goed op dreef.
Na ruim een kwartier deed Hollanscheveld van zich spreken na slordig balverlies op het middenveld, maar de spits kwam een teenlengte te kort.
Er bleven kansen onstaan voor de Tricolores, maar in de afronding was men niet scherp.
Rik Lenters kwam de geblesseerde Berjan vervangen.
De gastheren schoten op slag van rust nog een keer over.
Zo kon doelman Koen Godeke gaan douchen zonder een bal op doel gehad te hebben.

In de tweede helft kwamen Koen Otten, Wouter Huisjes (k) en Luc Roeleveld in het veld.

De oranje-zwarten hadden in de rust waarschijnlijk een pep-talk gehad van de trainer, want ze lieten nu zien toch wel wat meer in de mars te hebben.  Ook werden de tackles harder.
Het spel ging nu wat meer op en neer maar echt in gevaar kwam Bruchtervel zelden.  Wel ging een bal op de paal via het been van Frank.
Rond de 65e minuut kwamen ook nog Niels Lubbers, Nick Ros, Roland Strijker, Gijs Odink en Robbert Reinders in het veld.
De beste kansen bleven voor de gasten. Scoren deden ze echter niet  meer.

Het slotakkoord was voor de gastheren, uit een scrimmage voor het doel van Huisjes werd de bal van dichtbij hard ingeschoten.
Eindstand 1-2.

Een meer dan verdiende overwinning met soms heel aardig voetbal. Door het vele wisselen waren er ook rommelige perioden.

A.s. dinsdag 29 aug. volgt oefenpot nummer 3.
Dan om 20.00 uur uit tegen BZSV in Borne.