In de eerste wedstrijd van de tweestrijd tussen Bruchterveld en Olympia’28 uit Hasselt om het derdeklasseschap hadden beide ploegen een deel van de wedstrijd een overwicht, de rest was tamelijk in evenwicht.

Bij de toch al zo geplaagde thuisploeg moest doelman Godeke in de warming-up geblesseerd afhaken. Wouter Huisjes was zijn logische vervanger en deed dit met verve.
Onder leiding van de heren Oehl, Jansen en Siertsema namen de Tricolores vanaf het begin het heft in hande. Olympia had meer tijd nodig om op stoom te komen.
Al in de 13e minuut werd de wedstrijd voor een half uur stil gelegd. Reden hiervoor was de ongelukkige van van Hasselt-speler Maurice van Raalte, waarbij hij een schouder uit de kom opliep. De komst van een ambulance was noodzakelijk. Van deze plaats nog van harte beterschap gewenst.
Na de onderbreking pakte Bruchterveld de draad weer op en na een prachtige aanval legde Gijs Odink knap terug op de inkomende Niels Lubbers die hard vollerend raak schoot.
Binnen de minuut had het 2-0 kunnen staan, maar de inzet van Rienk van der Veen werd van de lijn gehaald door een verdediger.
Vlak voor rust was Robert Wursten met een kopbal dichtbij de 1-1, maar zijn inzet ging voor langs.
Al met al een verdiende voorsprong na 45 minuten voor de Tricolores.

Na rust een feller Olympia en geen sterk begin van de thuisploeg. Men liet Olympia te ver komen en het wachten was op de gelijkmaker. Deze viel toen een diepe bal in de 16 meter niet werd weggewerkt. Aanvoerder Kjelt Bonhof moet je een dergelijke kans niet bieden. Handig lifte hij de bal en schoot strak raak.

Beide teams kregen daarna nog wel wat kansen en mogelijkheden, maar óf de afwerking liet te wensen over óf de keeper stond in de weg.

Na 90 minuten een terechte 1-1 uitslag, waarmee de return a.s. zaterdag in Hasselt voor beide teams nog alle mogelijkheden biedt.

ER WORDT EEN BUS GEREGELD !!  NADER BERICHT VOLGT.  GEEF JE TIJDIG OP EN LATEN WE ONS EERSTE ELFTAL MASSAAL STEUNEN IN DEZE ZEER BELANGRIJKE WEDSTRIJD !!

DSC06958 DSC06970 DSC06976 DSC06988 DSC06991 DSC06998 DSC07001 DSC07007 DSC07009 DSC07013 DSC07027 DSC07037 DSC07039 DSC07048 DSC07050 DSC07052 DSC07056 DSC07063 DSC07069 DSC07073 DSC07079 DSC07086 DSC07087 DSC07093 DSC07099 DSC07109