Word vrijwilliger bij de Dion triathlon en verdien geld voor vv Bruchterveld!

 Op woensdagavond 31 mei om 21:00 uur wordt er in de kantine door Ronald Muis een info avond verzorgd om vrijwilligers te werven voor de Dion triathlon. Meedoen als vrijwilligers levert je een leuke dag op. Daarnaast ontvangt vv Bruchterveld € 10,- per vrijwilliger! Als vrijwilligers krijg je een gratis T-shirt wat een leuk aandenken is aan de dag.

Tijdens de info avond zijn alle spelers en speelsters van Jongens onder 19 en Meisjes omnder-19 aanwezig. Uiteraard is iedereen welkom op deze avond! Aanmelden is niet nodig, we zien je graag verschijnen.

Zowel jong als oud kan helpen, te denken valt aan het uitdelen van water of fruit aan de sporters, ophangen van vlaggen, opbouwen of afbreken van het evenemententerrein en nog veel meer. We zorgen ervoor dat je een klus(je) krijgt die bij je past.

Om een indruk te krijgen wat de Dion triathlon inhoudt, bekijk dan de aftermovie van de 1e editie in 2016! https://youtu.be/j35L-6s2iuI

Wat is de Dion triathlon?

Op 8 juli vindt de Dion triathlon plaats op het evenemententerrein bij de uiterwaarden van de Vecht (waar het Ballonnenfestival ook wordt gehouden). Tijdens een triathlon worden de sporten zwemmen – fietsen – lopen beoefend. Er is keuze tussen verschillende afstanden, een 1/8e of een 1/4e triathlon.

Wil je zelf tijdens de zomer door willen sporten en uitkijken naar een leuk evenement, dan kun je uiteraard ook meedoen aan de Dion triathlon. Dit is zowel individueel als per team mogelijk. Via de volgende link vind je meer informatie en kun je je ook opgeven: http://www.triathlonhardenberg.nl