HHC Zaal 2 – Bruchterveld Zaal 1 7-2 (2-0)
Scheidsrechter: Frank Geerdink

Spelers:
Wouter Huisjes, Arno Godeke, Tom Odink, Richard Snippe, Milan Eggengoor, Martin Otter en Gerjon
Otten.
Wie de uitslag van deze wedstrijd ziet zal al snel denken dat het een kansloze missie was deze avond,
maar dat was zeker niet het geval. Een zeer sterk begin van Bruchterveld leverde legio kansen op
maar de keeper van HHC was de gehele wedstrijd een grote sta in de weg. Op het moment dat we
zeker met 2 of 3-0 voor hadden (moeten) staan, scoorde HHC geheel tegen de verhouding in de 18e
minuut de 1-0 en even later in de 20e minuut viel ook de 2-0, wat ook de ruststand was.
In de tweede helft opnieuw veel kansen voor ons maar ook HHC kwam er wat vaker gevaarlijk uit en
waar wij niet wisten te scoren, wisten zij uit bijna elke aanval wel te scoren, waarbij gezegd moet
worden dat ze het ook af en toe wel heel goed uitspeelden. Zodoende liepen ze uit naar 6-0.
Gelukkig wisten we zelf nog wel een keer te scoren. Goed doorzetten van Richard leverde dan
eindelijk een doelpunt op 6-1. Nadat HHC nog de 7-1 wist te scoren was het vlak voor tijd Martin die
de eindstand van 7-2 op het scorebord wist te zetten.
Al met al een goede wedstrijd waarin veel kansen werden gecreëerd en de uitslag zeker anders had
kunnen zijn, maar de keeper van HHC had wel een zeer goede dag had en was deze avond bijna niet