Zoals correspondent H. Reinders al noemde in het verslag bestaat het leven van de Bruchterveld 1 supporter de laatste tijd uit hoge pieken, maar soms ook verschrikkelijk diepe dalen. Puntjes worden mondjesmaat bij elkaar gesprokkeld. Tegen Rijssen 1 punt, tegen Banthum 3 prachtige punten en gister bleven de punten in Goor liggen.

In de TOTO is daardoor wel weer onvermindert spannend. Waar Robbert tot op heden nog aan kop ging, zag hij deze wisselvalligheid niet aankomen. Judith en Regina vullen al sinds vorig seizoen de TOTO met een blinddoek voor in, en dit blijkt een zeer effectieve strategie. Van de 8 competitiewedstrijden voorspelden zij er al 3 helemaal goed en nog eens 4 TOTO uitslagen waren daarnaast ook correct. Niet voor niets dat zij ook dit jaar weer flink meedoen voor de eindoverwinning. Iris Nijman, 3 weken terug nog 3de, blijft nu een beetje achter, dat terwijl Tim van der Veen de afgelopen 3 potjes 45 punten verzamelde.

Al met al, met al deze verrassende uitslagen springt het bovenin de TOTO van Bruchterveld lekker heen en weer. Spanning en sensatie alom. Zie hier de huidige tussenstand!