HHC Hardenberg 3 – Bruchterveld 2 aanvang 14:30
Uitslag: 0-2 Doelpuntenmakers ( Lesley- Bas)

De meeste ploeggenoten kwamen op de fiets naar sportpark de Boshoek. Hier werd om half drie afgetrapt tegen HHC en naar de ranglijst gekeken was dit nummer negen tegen de nummer zes. Direct bij de aftrap was het spelbeeld al erg duidelijk. Het tempo lag laag en we creëerden niet heel veel. We stonden bij rust 0-1 voor door een doelpunt van Lesley, hij kreeg een cadeautje van de verdediger van HHC. De Oranjezwarten hebben de hele eerste helft niks gecreëerd. Niels dacht nog even een FIFA trucje uit te halen bij de ervaren verdediger van HHC, deze mislukte tot een groot gelach van beide. Bij rust de verdiende voorsprong voor Bruchterveld.

In de rust werd er één keer gewisseld. Direct naar de rust was het al snel 0-2 door een doelpunt van Bas. De tweede wissel werd toegepast en we speelden de wedstrijd uit. Er werden nog wel een paar 100% kansen gecreëerd, maar deze vielen er helaas niet in. Al met al een verdiende overwinning voor het Tweede. We hebben nu twee weken prestatieverlof. We nemen het over twee weken op tegen onze groene buren op 6 april om 12:00 op sportpark Moscou.