Vandaag stond op het programma Bruchterveld 2 tegen Bergentheim 2.
Vooraf dachten wij en Bergentheim plus de toeschouwers dit wordt wel een echte derby met veel strijd en kaarten en heel veel kansen.
Dat laatste was helemaal niet het geval. De wedstrijd van gisteren was heel matig van beide kanten.
Ik hou het ook kort, de 1e helft was voor Bergentheim. Bergentheim ging veel lange ballen spelen en wij gingen daarin mee. Echte grote kansen leveren dat niet op. Een paar corners en een vrije trap. De laatste 5 min kreeg Bergentheim nog een vrije trap net buiten de 16. Deze ging in de muur. Dat was het spelbeeld van de 1e helft.
De 2e helft hadden wij de wind mee. Er werd iets beter gevoetbald van beide kanten maar echt hoogstaand voetbal was het zeker niet. Veel kansen waren er niet in de 2e helft. Bergentheim schoot nog een keer naast (30 cm) van de paal. En ze kregen nog een paar corners dat was het voor hun. Voor ons het Twidde, wij schoten in het zijnet en we kregen nog een vrije trap en een paar corners iets meer dan Bergentheim. Dat was het voor ons in de 2e helft. Nogmaals niet echt hoogstaand voetbal. Hopelijk voor volgend seizoen komen wij elkaar weer tegen, dan maken we er een echte derby van.
Auteur: Rob Lubbers