Gisteravond oefenden Bruchterveld 1 en SVV’56 tegen elkaar op de Noppenweide.
Het was al gauw duidelijk dat de Sibculoërs een maatje te klein waren voor de Tricolores, die speelden zonder een stuk of 5 potentiële basiskrachten.

Bij de de gasten een bekende op doel, Bruchtervelder Tom Platje.
Hij kon met name in de eerste helft naast keepen ook een andere hobby oefenen, nl. vissen.
Met veel tempo en wisselingen werd SVV in de eerste helft van het bekende kastje naar de muur gestuurd.
Julian opende de score vanaf 20 meter, daarna voerden Maikel en 2x Lesley de score op naar een ruime 4-0 voorsprong bij de rust.
De enige echte kans voor SVV ontstond nadat Jonne en Frank een SVV spits zelf in stelling brachten, maar de bal ging voorlangs.

Na de rust gebeurde er weinig opwindends meer volgens mijn waarnemer.
Het tempo ging omlaag en er werd wat gewisseld. Ook ontstonden er minder kansen.
Een gemiste penalty van Lesley, na een overtreding op Maxim, was het enige vermeldenswaardige feit.
Eindstand 4-0.

A.s. zaterdag kunnen de Tricolores meer tegenstand verwachten als DVC Dedemsvaart op bezoek komt voor de tweede bekerwedstrijd. Zij speelden hun eerste potje (tegen Hardenberg’85) gelijk, net als de Tricolores.
Aanvang 14:30 uur.