Zaterdag 6 april a.s. is het weer zover, een regelrechte kraker in die prachtige 4e klasse.
In deze Buurtbus competitie neemt de nummer 2 Bergentheim het op tegen de nummer 5 Bruchterveld. Scheidsrechter is dhr. Bessembinder, hij zal om 14.30 uur fluiten voor het begin van deze prachtige derby op Sportpark Moscou. Op het moment van schrijven zijn de weersvooruitzichten voor zaterdag van dien aard dat de korte bokse an kan…

De ploeg van de sympathieke trainer Keuken, hij gaat na dit seizoen als ontwikkelingswerker aan de slag bij HHC…., staat momenteel op plek 2, op 3 punten van koploper Lutten zit men er wederom goed bij. Complimenten.

Bantum begon de maand maart niet lekker,  maar herstelde zich de laatste weken goed met winst op DES en Kloosterhaar. Bergentheim is een ambitieuze club met een grote jeugdafdeling die wellicht in staat is een klasse hoger te voetballen. Voor Keuken zou dit ook een prachtig afscheid zijn.

De ploeg van Bloemendal won de laatste wedstrijd thuis tegen SV Rijssen, na een matige eerste helft trok men de overwinning naar zich toe in het tweede bedrijf. Wederom met 3-2, dat is ook een uitslag waar de Tricolores een beetje een abonnement op hebben, winnen met 3-2 ligt ons dit seizoen wel goed. Thuis was dit ook al het geval, vorig seizoen in Bergentheim ook die uitslag als ik mij goed herinner…… je zou denken dat dit de ploeg goed past. De supporters hoor je niet klagen hoor, 3 punten, 5 doelpunten en spektakel op het veld kom maar op…

Wie denkt dat de kaarten al geschud zijn moet nog maar eens goed naar de stand kijken, bij weinig competities ligt het zo dicht bij elkaar. Wekelijks wordt dit links en rechts benoemd, maar het kon nog wel eens spannend blijven tot op de laatste speeldag. De bookmakers vinden het lastig voorspellen, ik niet,… gewoon een 2-3 overwinning, veel succes Bruchterveld..!

BS