Nadat op 27 mei een einde kwam aan het enerverende seizoen van ’t Twidde heeft onze datagenerator Gijs de balans opgemaakt ten aanzien van de Twidde TOTO.

De uitslag nam na de winterstop een verrassende wending, met name doordat meerdere deelnemers (waaronder de nummers 1 (Niek W.) en 2 (Robbert R.)) na de pauze niet een nieuw TOTO formulier hadden ingevuld. Tja, dan volgen er weinig punten meer. Eén en ander had te maken met de gebroken competitieopzet, waarbij ’t Twidde een najaars- en voorjaarscompetitie heeft afgewerkt.

Niek komt desondanks slechts 20 punten tekort voor een podiumklassering. Wat als, wat als. Een vergelijkbaar scenario voltrok zich in de kamers van de Voetbalvrouwen en bij Robbert en Rik L. Ook zij hadden een meer eervolle plaats kunnen bemachtigen, hadden zij ook het voorjaarsseizoen voorspeld.

In de Najaar-Top 5 bleek alleen Bas W. de tegenwoordigheid van geest te hebben om zich te melden met een voorjaarsformulier. Zodoende werkte hij zich fluitend naar een nummer 1-klassering. Zoals hij op het veld nog zo nu en dan verdedigers voorbij loopt alsóf ze stil staan, zo passeerde hij nu Robbert en Niek op de ranglijst omdát ze stilstonden. Gefeliciteerd Bas!

Het podium wordt gecompleteerd door het duo Jonne en Niels. Zoals te zien op de ranglijst gingen zij vanaf week 1 hand in hand door het TOTO-klassement, onafscheidelijk. Jonne & Niels. Lam & Lub. De verwachting is dat zij niets anders hadden gewild dan het prijzengeld voor plek 2 en 3 met elkaar te delen, dus dat zullen we hen dan maar gunnen. Eveneens van harte!

Eervolle vermeldingen tenslotte voor Luc R., met 180 punten in alleen het voorjaarsseizoen en Martijn M. voor het spekken van de pot.

Tot de volgende aflevering!