Zaterdag 23 september opent ’t Twidde haar competitieseizoen tegen Hardenberg ’85. Vorig jaar beleefde ’t Twidde een enerverend seizoen en beloonde het zichzelf met een plaats in de zogeheten promotiepoule van 2e klasse. Het seizoen kenmerkte zich door een najaars- en voorjaarscompetitie, wat ten koste ging van het aantal ingevulde TOTO-formulieren in de winterstop. Wij hebben de KNVB daarom gevraagd mee te denken in ons clubbelang en Nigel gaf uiteindelijk groen licht voor een volledig seizoen (uit- en thuissysteem).

Na de trainingsavond van afgelopen donderdag stromen de aanmeldingen alweer binnen, waaronder die van titelverdediger Bas Waterink. Stoot jij hem dit seizoen van de troon?

Open hier het TOTO-formulier! Download een kopie (via Bestand → Downloaden → Microsoft Excel) en vul deze in met jouw voorspellingen. Je kunt jouw TOTO-formulier daarna ingevuld versturen naar gijsodink@gmail.com of ingeleverd worden bij Gijs / Bakje van ’t Twidde. Inleggeld (€3) graag erbij inleveren of Gijs vragen om een Tikkie!