Met nog 4 wedstrijden op het programma een laatste update van de Bruchterveldse TOTO. We hebben dit seizoen weer massaal gegokt, en ook massaal verloren. Toch zijn er ook mensen die precies lijken te weten hoe ze waar moeten inzetten. Die mensen komen toch elk seizoen weer bovendrijven. Bekende namen zoals Henri Snippe, Henk & Robbert Reinders, Tim vd Veen, en sinds vorig seizoen ook Judith en Regina.

Moesten we vorig jaar de 1ste en 2de plek nog eerlijk verdelen tussen Robbert en Judith en Regina, lijkt nu bij de laatste tussenstand de race al bijna gelopen. Judith en Regina hebben een flinke voorsprong genomen door, miraculeus genoeg, de uitslag van 4-1 winst op GFC precies goed te gokken. Voor de rest waren de heren bovenin de afgelopen weken niet al te succesvol in hun gokken. Toch zijn er nog vele honderden punten te vergeven, zeker bij de open vragen. Want wie gaat de topscoorder worden, wie pakt de periodes, en wie wordt er kampioen in de 4de klasse C?

In de middenmoot werd er wel flink gescoord. Richard Snippe, Ryan van den Berg, Nick van der Veen, Matthijs Jonkeren, en good old Harry Bolks harkte vollop punten binnen en kloppen nu op de deur van de Bruchterveldse gokkers subtop.

Zie hier de huidige tussenstand.