De kantine is nu (alweer) een tijdje gesloten. En hierdoor loopt onze club veel geld mis doordat er geen kantine opbrengsten zijn. 

Om de club toch nog financieel te kunnen ondersteunen in deze moeilijke tijden is “het rondje voor je club” in het leven geroepen.

HOE WERKT DE ACTIE?

Nu de kantines dicht moeten blijven lopen amateurclubs veel geld mis. Nu dit in de kantine niet kan roepen wij iedereen op om digitaal een rondje te geven. Niet aan je teamgenoten of sportvrienden maar aan je eigen club!

Zo kunnen we er samen voor zorgen dat jullie club niet in de problemen komt, zodat jullie straks weer samen kunnen genieten van het mooiste spelletje dat er is.

1. GA NAAR DE WEBSITE

Ga naar de website: www.rondjevoorjeclub.nl en zoek v.v. Bruchterveld op. 

Of via de volgende link zodat je direct al in het rondjes menu zit: https://www.rondjevoorjeclub.nl/clubs/?club=vvbruchterveld

2. GEEF EEN RONDJE

Een rondje is een donatie voor jouw club ter waarde van een rondje in de kantine (€20,-). Je kunt zelf kiezen hoeveel rondjes je wilt geven. Betalen gaat via iDeal..

3. DEEL DE ACTIE

Hoe meer rondjes jullie club krijgt, hoe beter voor de clubkas! Help je mee om de actie te verspreiden? Deel de actie via WhatsApp of op Facebook en Twitter.

Help v.v. Bruchterveld in deze moeilijke tijd en geef een digitaal rondje aan de club.