Ruim voor de  vakantie is er een start gemaakt met project “bergingen verplaatsen”.

Inmiddels is dit afgerond en het resultaat mag er zijn!
Een prachtig wijds uitzicht vanaf het terras en vanuit de kantine.  Tevens is hiermee ons terras uitgebreid wat weer bijzonder goed van pas komt met bijv. het Oranjefeest volgende week en volgend jaar met de jubileumactiviteiten.

Waar gaat dit over?
De bergingen die rechts naast het terras staan / stonden, waren ons al een tijd een doorn in het oog.  Prima om spullen in op te bergen, maar de plaats was niet perfect.
Zeker vanuit de kantine en vanaf het terras kijkende richting panna-veldje was het uitzicht niet geweldig.

Er is toen bedacht om ze daar weg te halen en te herplaatsen naast kleedkamer 6. Daar was nog ruimte waar niks mee werd gedaan, behalve wat wildgroei van onduidelijke struiken.

Enk Lubbers, zijnde de specialist in bergingen (De Groot Vroomshoop), was gevraagd het eea in goede banen te leiden.

Gestart werd er met het weghalen van de struiken en uitgraven. Dit werd uitgevoerd door Henk Lenters (minikraan), fa. Veltink en Hilbert Eggengoor.
Hilbert heeft daarna de funderingsblokken geplaatst.  Zand is erin en er omheen en het tegels leggen in de bergingen kon beginnen. Hiervoor kwamen Rob, Niels en Enk Lubbers in actie.
Vrijdag jl zijn toen de bergingen van hun plaats gehaald en herplaatst door de specialisten Senne en Joes Hoogveld. En een derde berging werd nieuw geplaats, deze gaat dienst doen als tassenrek.  De oude stalen tassenrekken die we hiervoor hadden waren oeroud, beschadigd en afzichtelijk en hebben een mooie bestemming gevonden in de oudijzerbak.

Afgelopen zaterdag is er een mooie begin gemaakt met het bestraten. Onder de bezielende leiding van Roel Otten en Freddy Meijerink hebben we met zo’n 25 man een flink aantal meters kunnen leggen.
Tegelijkertijd werd op de oude plaats van de bergingen oude tegels, stenen en een stuk hekwerk verwijderd. Komende week zal de combinatie Veltink / Henk Lenters hier wat graafwerk verrichten, zodat we zaterdag a.s 22 juli weer verder kunnen met straatwerk.
Doel is natuurlijk om tegen de bouwvak alles klaar te hebben.

Grote dank aan al deze vrijwilligers!
Onlangs hadden we onze jaarlijkse klussendag. Toen was de opkomst van sommige senioren teams ronduit rampzalig te noemen.  Ook nu blonken deze uit in het opnieuw verstek laten gaan, nadat ze waren opgeroepen te komen helpen.
Sommigen echter waren zelfs op beide dagen aanwezig! Een groot voorbeeld voor velen!

Velen vinden het blijkbaar normaal dat het sportpark er altijd picobello bij ligt, maar dat gaat niet vanzelf!  Het kan toch niet zo zijn dat al het werk op een kleine groep personen terecht komt?

Dus als je weer eens ergens voor gevraagd wordt, zeg dan niet zo gemakkeljjk NEE, maar help even mee.