Over een kleine twee maand is het weer zover, het jaarlijke Oranjefeest!

Van woensdag 30 augsutus tot en met zondag 3 september zijn er allerlei activiteiten op het terrein van V.V. Bruchterveld

Woensdag en donderdag is het jaarlijkse Kinderdorp Bruchterveld met als afsluiting op donderdagavond de kinderdisco (georganiseerd door Oranjevereniging-Bruchterveld) m.m.v. DJ’s de Reus en Klein Duimpje.

Woensdagavond zal er in de grote feesttent een optreden zijn van Shantykoor de Moscoufieten (aanvang 20:00 uur) – de entree is gratis!

Op vrijdagavond (vanaf ca. 20:00 uur) begint de meerkamp, met als thema “boeren en boerinnen” met het traditionele “tiende spel”. Er zal een leuke en sportief spel waaraan door iedereen meegedaan kan worden!

Op zaterdagmiddag (vanaf 13:00 uur) gaat de meerkamp verder met een tiental spellen waarbij (een beetje) kracht, doorzettingsvermogen, slimheid en tactiek de doorslag zullen geven.

’s avonds zal de winnaar van de meerkamp bekend worden en sluiten we het weekend feestelijk af met een optreden van All-In

Op zondagochtend zal er een kerkdienst plaats vinden in de feesttent – of bij mooi weer buiten!

DUS WIL JULLIE ALS VRIENDENTEAM, BUURTVERENIGING OF ANDER TEAM MEEDOEN AAN DE MEERKAMP! GEEF JE DAN ZO SNEL MOGELIJK OP DOOR TE BELLEN OF EEN APPJE TE STUREN VIA 06-52 59 31 41!