De sneeuw is weer verdwenen, dus er kon weer geoefend worden op het kunstgras in Bruchterveld.

Volgens goede traditie komt Hollandscheveld in de winterstop dan op bezoek.
De derdeklasser viel nogal door de mand tegen een fel en enthousiast Bruchterveld, dat in de competitie ver beneden verwachting presteert.
Er werd volop getikt en gevarieerd aangevallen.
Bruchterveld scoorde in de eerste helft liefst vier keer, waarvan enkele zeer fraai, en daar konden de gasten niets tegenover stellen.

Na de pauze kwamen de gasten wat meer naar voren en toen ontstond ook de eerste en enige kans, maar het schot ging voorlangs.
Uit de mooiste aanval van Bruchterveld direct na rust werd helaas niet gescoord.
Ook fraai was de wijze waarop Nick van der Veen Luuk Benjamins vrij voor de keeper zette. Luuk kreeg echter te veel tijd.

Na zo’n 70 minuten kreeg Op de Haar een vrije trap te nemen. Hij deed dit snel en voordat de keeper het in de gaten had lag de bal echter hem (leek op de actie van Idrissi / Werner Hahn). Echter de bal lag niet stil voordat Lesley de bal trapte. Arbiter Jannink had de goal niet goed mogen keuren.
Er kwam nogal wat gezeur van enkele Hollandscheveld spelers. Toen Lubbers vanuit buitenspelpositie de 6-0 maakte en Jannink die eerst goed en toen toch afkeurde bleven er enkele spelers doorzeuren. Jannink vond het toen wel welletjes en blies er rond de 75e minuut een eind aan.