• Woord van de voorzitter
  • Nieuws vanuit de kantinecommissie
  • Sponsornieuws
  • Voetbal technische zaken

 

Woord van de voorzitter

Beste voetbalvrienden(innen),

Het heeft even geduurd  maar hier is onze volgende nieuwbrief.

Het kabinet heeft maatregelen aangekondigd ter bestrijding van het coronavirus. De volksgezondheid staat voorop, maar tegelijkertijd realiseren wij ons ook dat al deze maatregelen ons treffen. Alles was weer lange tijd op slot. Gelukkig kunnen en mogen we nu weer trainen en wedstrijden spelen en kan de kantine weer open met de op dat moment geldende regels. Het is niet fijn om telkens, als we weer net bezig zijn, teruggezet worden maar helaas konden we niet anders.

Zoals op de ledenvergadering al is medegedeeld heeft Jarno de Weerd de functie van Evelien Poortman als penningmeester overgenomen en heeft Eddy Hankamp de plaats van Alwin Huisjes ingenomen als vertegenwoordiger Technische Commissie senioren. Evelien en Alwin nogmaals dank voor al het werk en de passie die jullie in jullie bestuursfunctie hebben gestoken en Jarno en Eddy veel wijsheid en plezier in jullie nieuwe job.

Jammer dat Job te kennen heeft gegeven te stoppen aan het einde van dit seizoen. Toch zijn we er in geslaagd een nieuwe trainer aan te stellen voor het volgend seizoen in de persoon van Stephan Bloemendal, waar we als bestuur erg blij mee zijn.

Eddy zal in zijn stuk wat meer schrijven inzake de gesprekken die we hebben gevoerd met de verschillende elftalleiders / trainers.

De indeling van de jeugd is en blijft moeilijk. In principe blijft het zoals het was en doen we wederom een beroep op de spelers/speelsters en ouders om ervoor te zorgen zoveel mogelijk aanwezig te zijn als er gevoetbald moet worden. Dit voorkomt ergernis, verschuivingen of afgelastingen. Ook hier rekenen we op jullie volledige medewerking.

Als gevolg van de coronamaatregelen hebben we besloten om de snertloop en de nieuwjaarsreceptie niet door te laten gaan. Wij vinden het niet verantwoord en als bestuur geven we een verkeerd signaal af als we dit wel door laten gaan. Ik ga ervan uit dat jullie hier begrip voor op kunnen brengen.

Ook de kantinecommissie heeft niet stilgezeten. Verderop in dit nieuwsblad kunnen jullie lezen wat zij zoal gedaan hebben.

Inmiddels zijn we ook begonnen me de verandering van de parkeerplaats fietsenstalling. Als alles loopt zoals het nu gepland is dan zal het in week 8 afgerond worden. We zijn dan wel afhankelijk van de levering van het hek.

Jullie voorzitter,

Jan Pullen.

 

Nieuws vanuit de kantinecommissie

Een korte update vanuit de kantinecommissie

Wat zijn we weer blij dat ook de kantine weer open mag! Voetballen draait immers ook deels om de derde helft, toch?

We hebben de afgelopen tijd geïnvesteerd in een nieuwe tent mét terras-heaters, deze blijken een schot in de roos want de tent is iedere zaterdag goed gevuld. Op die manier hebben we een uitbreiding van de kantine, kunnen we rekening houden met 1,5 meter én kunnen we in de zomermaanden ook droog zitten, wanneer het weer ons niet zo goed gezind is.

Door een vervelende waterschade hebben we in augustus de vloer in de keuken en berging vervangen door een nette PVC vloer. Het staat niet alleen een stuk netter en frisser, maar is ook nog eens makkelijker schoon te houden. Dank aan iedereen die hier aan mee heeft geholpen!

Dankzij COVID hebben er een groot aantal prijsverhogingen plaatsgevonden bij onze leveranciers. Helaas zijn we daardoor genoodzaakt om ook onze prijslijst aan te passen. Binnenkort kunnen jullie deze aangepaste lijst vinden in de kantine. De koffies hebben we niet in prijs verhoogd, dus die euroknaller blijft bestaan.

Sinds afgelopen najaar hebben zich een aantal dames aangemeld om in de keuken te werken, zodat ze jullie kunnen voorzien van een lekkere snack op de zaterdagmiddagen. We zaten verlegen om (betaalde) keukenhulpjes, dus we konden én kunnen de hulp van onze nieuwe keukendames goed gebruiken. Ook via deze weg willen we hen dan ook enorm bedanken!

Begin januari hebben we het contract verlengt met Grolsch en met Heisterkamp voor een periode van 5 jaar. Hier zijn we erg blij mee.
Uiteraard willen we ook al onze (bar)vrijwilligers wederom bedanken voor hun inzet. Dankzij jullie kunnen we de kantine draaiende houden!

 

 

Sponsornieuws
In het seizoen 2021-2022 is het wat betreft sponsoring een actief jaar. Zo zijn verschillende teams in een nieuw tenue gestoken. Vrouwen1 heeft een nieuw uit- en thuistenue ontvangen met daarnaast trainingspakken, dit met dank aan HAWE Tweewielers. De MO17 hebben ook nieuwe trainingspakken, gesponsord door Rijschool Van der Vinne uit Hardenberg.

Bij de heren teams is er ook het e.e.a. aan nieuwe kleding aangeschaft. Zo heeft het 2e nieuw tenue gesponsord door Hans op de Haar Schilderwerken. Het 3e elftal heeft een nieuw tenue gesponsord door Raymon Grote Beverborg. Verder zijn er al 5 nieuwe reclameborden geplaatst en we verwachten dit seizoen zeker nog meer nieuwe bordsponsoren te kunnen presenteren. Daarnaast zijn er ook sponsordeals gesloten voor de tenues voor onze jongste jeugd en zaal 2, hierover later meer!

Mocht je ergens werken, of familie/vrienden hebben met een eigen bedrijf die ons wel zouden willen sponsoren, geef het dan vooral aan bij één van de bestuursleden van de Sponsorcommissie of mail naar penningmeester@vvbruchterveld.nl .

Namens de Sponsorcommissie: Bert Godeke, Dianne Hemmink, Enk Lubbers, Gerwin Stegeman en Jarno de Weerd.

 

 

Voetbal technische zaken

In de afgelopen periode hebben er veel gesprekken plaats gevonden met de trainers en leiders. Op dit moment ziet de begeleiding voor de senioren teams er als volgt uit:

1e:
Trainer:               Stephan Bloemendal
Leider:                 Bert Godeke
Verzorging:         Danique Luisman

2e:
Trainer:               Vacant
Leiders:               Marcel op de Haar en Niek Welleweerd

Vr1:
Trainer:               Hans op de Haar.

 

Met de overige trainers en leiders zijn we op dit moment nog in gesprek. Wel kunnen we melden dat Roel Altena na dit seizoen zal gaan stoppen bij v.v. Bruchterveld.

Bij de jeugdteams zijn we op dit moment druk bezig om in kaart te krijgen welke teams we volgend jaar hebben. Dit is elk jaar weer een hele puzzel! Ondertussen zijn we ook al bezig om trainers en leiders te vinden die deze teams gaan begeleiden.