Nieuws van de sponsorcommissie

Wij zijn heel blij dat we weer een flink aantal nieuwe bordsponsoren mogen introduceren. Ook via deze weg willen wij onderstaande sponsoren hartelijk danken voor hun bijdrage!

Alle reclameborden hebben inmiddels een prominent plekje rond het hoofdveld gekregen. Ook dank aan de vrijwilligers voor het bevestigen van de borden.

Luitjens Bouw- en Aannemersassist heeft meer dan 25 jaar ervaring in het tekenen en calculeren van bouwprojecten. U kunt bij ons terecht voor bouwkundig advies, tekenwerk bouwprojecten, calculatie bouwprojecten, werkvoorbereiding bouwprojecten en kluswerk.

Website: www.luitjensbouwassist.nl

 

 

General Mould Services (GMS) is een dynamische onderneming die zich onderscheid in het ontwikkelen, construeren, fabriceren, repareren en onderhouden van matrijzen. Onze slogan “Passie en Precisie” loopt als een rode draad door ons bedrijf.

Website: www.generalmouldservices.nl

 

 

Autobedrijf Juurlink, gevestigd in Hardenberg aan de Overijsselse Vecht in het mooie Vechtdal gebied zijn o.a. Opel dealer voor deze regio en dus bieden wij het gehele aanbod in nieuwe en gebruikte Opel modellen. Personenauto’s, bedrijfswagens, benzine, diesel, hybride en elektrisch. Maar wij zijn meer, want u kunt natuurlijk ook met ieder ander merk (bedrijfs-) auto bij ons terecht.

 

Website: www.juurlink.nl

 

Odink Stukadoors uit Hardenberg is een regionaal opererend Stukadoorsbedrijf

 

 

 

Ben jij klaar om te starten met rijlessen? Samen gaan wij ervoor zorgen dat jij je rijbewijs haalt. Pieter en Johanne, de rijinstructeurs, zorgen dat jij je op je gemak voelt tijdens je rijopleiding en de dat je de aandacht krijgt die je nodig hebt tijdens je rijopleiding.

 

Website: www.rijschoolvandervinne.nl