Nieuwe sponsoren v.v. Bruchterveld.

Afgelopen zaterdag is er een nieuwe sponsor gepresenteerd binnen de hoofdsponsorgroep, te weten Jerrink verhuur en catering. Jerrink (Jeroen Elferink)was al sponsor d.m.v. een reclamebord maar is nu ook voor minimaal 3 jaar lid van de HSG. Dit is een combinatie van sponsoring geworden i.v.m. het sponsoren van onze feesttent volgend jaar juni bij het jubileumfeest.

Jeroen nogmaals bedankt voor deze mogelijkheid.

Dan is er ook weer een enigszins vertrouwd HSG lid gepresenteerd te weten Hewespo Handelsonderneming uit Ebbebroek. Henk en Jannie waren al een aantal jaren lid maar door de crisis hadden zij besloten(tijdelijk) te stoppen met sponsoring. Nu de tijd wat beter lijkt en er een mooi jubileum jaar voor de deur staat doet Hewespo weer mee als lid van de HSG.

Henk en Jannie ook hiervoor nogmaals bedankt

Tevens vond zaterdag de presentatie plaats van de nieuwe tenues voor het 4e elftal. Sinds jaar en dag worden deze mannen gesponsord door loonbedrijf Veltink uit Hardenberg, of is het toch Bruchterveld. Marco en Lisette staan bij ons als vereniging bekend als een trouwe sponsor door de jaren heen. Het nieuwe tenue ziet er dan ook prachtig uit. Ook tijdens de aanleg van het kunstgras en verplaatsen van de materiaal hokjes werd door hun nogal eens sponsoring toegepast. Marco en Lissette nogmaals bedankt.

 

Wim Otten