Op zaterdag 17 juni jl. heeft de finaledag van de beloften Beltona competitie plaatsgevonden bij C.V.V. Sparta Enschede. Gedurende het gehele seizoen hebben 40 deelnemende verenigingen uit de regio Noord-Oost gestreden om op deze finaledag actief te mogen zijn.

Op de 24ste finaledag waren 16 deelnemende verenigingen aanwezig. In totaal waren er 8 scheidsrechtersverenigingen, welke een arbitraal trio mochten afvaardigen voor deze finaledag. SNO Nijverdal had ervoor gekozen om een jong en talentvol trio af te vaardigen. De club werd op deze dag vertegenwoordigd door Bohdi Selvi, Ruben Rolfes en Ruben van de Beld.

Gedurende de poulefase was ‘Team SNO’ verantwoordelijk voor de wedstrijd tussen v.v. Lunteren tegen v.v. Zwart-Wit’63 en de wedstrijd tussen v.v. Zwart-Wit’63 tegen SJO Coevorden. Aansluitend waren de heren verantwoordelijk voor het duel tussen DVC Dedemsvaart en v.v. Eldenia. Deze wedstrijd werd gewonnen door de heren uit Dedemsvaart met 1-0. Alle drie de talenten hadden één wedstrijd gefloten en twee wedstrijden gevlagd.

De organisatie van C.V.V. Sparta Enschede was dusdanig tevreden over het SNO trio, dat men besloot dat ‘de jongens’ de finale wedstrijd mochten fluiten. Deze kraker ging tussen K.V.V. Quick’20 en S.C. Hoevelaken. Na een 0-1 ruststand wisten de heren uit Hoevelaken de titelverdediger uit Oldenzaal met 0-3 te verslaan. De wedstrijd stond onze soevereine leiding van het 17-jarige talent Bohdi Selvi, geassisteerd door Ruben Rolfes en Ruben van de Beld.

Het bestuur van SNO is trots op Ruben, Bohdi en Ruben, die de club op een fantastische wijze hebben vertegenwoordigd in het zonnige Enschede!