Ook de TOTO is begonnen. Of we kunnen spreken van onthoofding in de TOTO is maar net de vraag, want veel punten zijn er natuurlijk niet te verdelen in 0-0 seizoensopener tegen Mariënberg. Waar toch iedereen gehoopt en gedacht had dat er in ieder geval gescoord zou worden, maar zelfs die punten blijven nog even in het vaatje.

Maar wat een overweldigende deelname! Nadat het een aantal jaar langzaam wat afnam heeft Alwin iedereen afgelopen zaterdag neergekogeld met TOTOs en hebben we dit jaar maar liefst 51 deelnemers. En aanhaken kan nog steeds, want zo lang het eerste 0-0 blijft spelen valt er nog alles te winnen!

Ondanks deze voorzichtige eerste competitie uitslag hebben toch 7 deelnemers een miniscuul voorsprongetje genomen op de concurrentie. Zij hadden een gelijkspel wel zien aankomen, maar hadden toch verwacht dit te zien uitgedrukt in meer goals. En zo blijft het spannend wie als eerst afstand zal nemen van de concurrentie. De eerste echte punten kunnen we hopelijk volgende week verdelen als Bruchterveld hopelijk wel doeltreft tegen Avereest. Een van de favorieten voor een periodetitel als het aan de gemiddelde Bruchtervelder ligt. Wie legt het eerste balletje in het net? Bruchtervelds hoop in bange dagen is veelal gevestigd op Maxim, Luc en Julian. Of krijgen we een andere verassende doelpuntenmaker?

 

Bekijk hier de tussenstand.