Nadat de snertloop was afgelopen was er de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie.
In een bomvolle kantine liet voorzitter Jan Pullen kort het jaar 2022 de revue passeren en keek vooruit naar 2023, waar vooral energiebesparingsacties op het programma staan.

Positief nieuws te melden was dat de trainers en verdere staf van de selectieteams heren en dames voor komend seizoen weer rond zijn.

Verder werden er diverse jubilarissen in het zonnetje gezet, 50, 40 en 25 jaar. Zie de foto’s.

Een speciaal moment was het toen de nietsvermoedende Hilbert Eggengoor naar voren werd geroepen. Vanwege zijn enorme en jarenlange inzet voor de vereniging, met name als sportpark beheerder, werd Hilbert zeer terecht benoemd tot Lid van Verdienste. Het bordje met zijn naam erin gegraveerd zal vanaf nu komen te hangen in een rijtje met illustere voorgangers.

Tijdens de ledenvergadering in oktober had Jan Pullen al aangegeven dat hij bereid was z’n hoofd kaal te laten scheren wanneer er minimaal duizend euro ingezameld zou worden voor het KWF.
De trainers van het eerste en tweede elftal deden afstand van een deel van hun vergoeding en een spontane rondgang in de kantine bracht het totaal op het prachtige bedrag van bijna € 1500,- .
Dit geld  overhandigde Jan aan Tinus Valkman, die dit jaar mee gaat doen aan de Alpe d’HuZes en dit bedrag op de juiste plaats zal laten terechtkomen.
Vervolgens werd er een tondeuse geregeld en Henny Jonkeren  toonde zich een zeer bekwame barbier. Zie foto.

Hierna werd het glas geheven op een hopelijk gezond en gelukkig 2023 en was het nog lang zeer gezellig! Proost!

zie hier de foto’s: