Beste FIFA liefhebbers,
VV Bruchterveld en het FIFA toernooi zijn onlosmakelijk van elkaar, dus op 6 mei zal er in de Noppenveste wederom het FIFA toernooi Bruchterveld gespeeld gaan worden. In alweer de vijfde editie wordt er deze keer in koppelvorm gespeeld.

Al die spelers die altijd denken, zo thuis vanaf het bankje speel ik een aardig potje FIFA worden nu uitgenodigd hun skills en moves live op een groot toernooi te laten zien, met echte supporters hijgend en schreeuwend in de nek.

Ook de Junioren en Senioren splitsing gaat deze keer overboord. De start van het toernooi zal zijn om 19:00 en de finale zal gespeeld worden rond de klok van half 12.
Kosten zijn € 5,= per koppel, dit kan worden voldaan voor aanvang van het toernooi in de kantine. Een deel van de opbrengst is voor het 50-jarig jubileumfeest volgend jaar.
Opgave via: https://www.vvbruchterveld.nl/supportersvereniging-tricolore/fifa-toernooi/
Tot slot willen we iedereen die zich opgeeft in de mail te vermelden of hij/zij zijn of haar FIFA 17, Controllers, Playstation 4© en/of TV beschikbaar wil stellen om ervoor te zorgen dat het weer een spectaculaire editie zal worden.
Mochten er nog vragen zijn, stuur een mail naar fifatoernooibruchterveld@gmail.com of spreek 1 van de organisatoren aan: Koen Godeke, Jens Otten, Max Smit en Jarno de Weerd.

Groet Toernooiorganisatie FIFA