(Verslag op basis van aantekeningen van uw radioverslaggever)

Bruchterveld heeft de komende maanden slechts één opdracht en dat is het derdeklasseschap veiligstellen. Hoe dat maakt niet. Liefst met goed voetbal, maar dat is geen noodzaak. Doelpunten moeten er worden gemaakt!

Tegen SVVN waren de bedoelingen opnieuw goed en werden er genoeg kansen gecreëerd, maar de de koelbloedige afwerking mist. Dubbel pech dat inmiddels vaste spits Koen Dijk zich ziek moest afmelden.

Al na 4 minuten keken de Tricolores tegen een achterstand aan, na een technisch hoogstandje van Melvin Morssink. Hij kreeg de bal aangespeeld, zag Huisjes wat ver voor z’n hok staan en boogde de bal in het net.
Bruchterveld op achterstand, iets was de wit-hemden niet nieuw was, maar er werden wel kansen gecreëerd. Helaas kregen Benjamins en Smit de bal niet in het vijandelijke doel. Mede oorzaak hiervan was ook de goede doelman Patriz Loohuis.

Na de rust zette Bruchterveld nog meer aan. Kansen voor Niels Lubbers, Marco van Laar en Luuk Benjamins. Opnieuw wilde die verrekte bal er maar niet in.
En dan treedt voor de zoveelste keer die oude voetbalwet weer in werking. Als je zelf niet scoort…..

In de laatste twintig minuten profiteerden Teun Bakhuis en Melvin Hulsman nog van de geboden ruimte en stond er toch weer een 0-3 eindstand op het scorebord.
Wéér de complimenten van de tegenstander en de supporters, voor de inzet en het keiharde werken, maar ook wéér geen punten.

Misschien moeten we zaterdag uit bij ASV’57 dan maar eens geen complimenten krijgen, maar wel de punten pakken.
Hoeft niet mooi, als ’t maar effectief is.
De concurrenten pakken punten, dat kunnen wij ook.