Wij willen De Koffiepot en East Blend bedanken voor de sponsoring van zaal 3!

Al sinds 1977 gevestigd in het centrum van Hardenberg; Lunchroom de Koffiepot! Ondertussen is de Koffiepot echt een begrip in deze regio. Gasten weten de Koffiepot te vinden voor ontbijt, lunch en high-tea, maar uiteraard ook voor een lekkere bak koffie met een gebakje.

In 2014 heeft de Koffiepot het ‘lekkerste lunchroom broodje van Nederland’ gewonnen, welke nog iedere dag volop wordt verkocht! ‘Feel the veal’ is niet meer van de menukaart weg te denken. Benieuwd naar de hele kaart: Menukaart De Koffiepot

In maart 2022 was het tijd voor een nieuwe uitdaging; Espressobar East Blend, de nieuwe sponsor van Zaal 3. Voor écht lekkere koffie kom je hier! De beste koffie, espresso’s en koffie specials worden bereid door SCA gecertificeerde barista, en dat proef je. Voor de koffieliefhebbers is er ook een speciale high-coffee, waarbij je verschillende koffie kunt proeven, met natuurlijk allerlei verschillende hartige en zoete lekkernijen. Naast koffie staan er ook verschillende soorten thee, huisgemaakte limonades, ontbijtjes, de lekkerste gebakjes, en lunch gerechten op het menu. Heeft u nog geen kennisgemaakt met de enige espressobar in Hardenberg? Kom dan gezellig langs, want het is altijd tijd voor koffie!

Naast de financiële bijdrage levert East Blend ook de (zelfbenoemde) sterspeler van het zaalteam, Bram van der Knaap 😉