Zaterdag 23 oktober a.s. spelen de Tricolores hun 5e competitiewedstrijd in Aadorp tegen ASV”57, op het prachtige Sportpark ’t Heuveltje zal om 14.30 uur worden afgetrapt, de wedstrijd staat onder leiding van dhr. G. Ekkel.

De ploeg van trainer op den Dries staat op plek 9 met 4 punten, net een plaatsje onder Bruchterveld, met de verdiende winst op DES vorige week pakte men de eerste overwinning deze competitie, eerder werd gelijkgespeeld tegen onze buren uit Kloosterhaar.

Nog even neuzen op de site valt op dat men een verslaggever in dienst heeft die van elke wedstrijd een zeer vermakelijk verhaal maakt ( ASV- SVVN), bijna net zo mooi als die verhalen op onze site…!!

Op live-uitslagen gekeken naar de historie van de wedstrijden ASV- Bruchterveld wat gelijk opvalt is het vele aantal doelpunten wat door beide teams gemaakt is, de balans voor ons is positief maar dit geeft uiteraard geen enkele garantie voor komende zaterdag.

Bruchterveld is de nummer 8 van de 3e klasse D, met 2 overwinningen en 2 verliespartijen staan we  in de middenmoot, samen met ploegen die gelijkwaardig zijn om ons heen, trainer Lamberink heeft elke week een flinke uitdaging op de zaterdag. Wie is beschikbaar, wie is fit, wie is in vorm….. kortom genoeg om de hele week over na te denken, er wordt scherp getraind dat maakt soms de keuzes ook wat makkelijker.

Genoeg beslommeringen vooraf, het zal zaterdag in Aadorp moeten gebeuren! Met de juiste instelling,  motivatie en durf om te voetballen heb ik gien bange…..!!

Succes Bruchterveld want “Doar mut op an “

 

BS