Zaterdag a.s. nemen de mannen van trainer Lamberink het op tegen de nummer 3 van de 3e klasse D afdeling Oost, de vv Hellendoorn zal op het prachtige Sportpark de Noppenweide de tegenstander zijn. Scheidsrechter N.J Mulder zal om 14.30 uur het eerste fluitsignaal geven.

Bruchterveld speelde afgelopen zaterdag uit tegen buurman Kloosterhaar, we konden niet bepaald overtuigen en verloren de burenstrijd met 3-1, jammer want ook een klein resultaat had ons goed gepast..!! vv Hellendoorn is van een ander kaliber dat weten we, de ploeg van Bart Benneker is een goed team met een aantal hele goede spelers, wat vaak opvalt is dat men heel veel balbezit heeft en geduldig wacht op komende spelers vanuit het middenveld, want dat is immers lastig te verdedigen. De ploeg heeft, na het gevoelige verlies tegen de Zweef, nog steeds de aansluiting en zal hier zijn om 3 punten te halen…..geen twijfel…men wil naar die 2e klasse waar het ook hoort..!!

Afgelopen maandag zou onze Johan 75 jaar zijn geworden, legendarische voetballer en trainer, wie deze week Manchester City – Real Madrid heeft gekeken zag nog de hand van Cruijff. Pep Gardiola dweept nog elke dag met het gedachtengoed van zijn idool en probeert zijn team te laten spelen zoals voetbal gespeeld dient te worden. Dit gold trouwens ook voor Real Madrid, lees Benzema en dit is wat ons spelletje zo mooi maakt beste lezer. Doordeweeks moet er gewerkt worden maar op de zaterdag dient men te genieten…!!

De Tricolores staan nu op plek 9 met 24 punten uit 19 wedstrijden, doen we gewoon goed, maar we moeten net dat laatste stapje zetten om nog een jaar verzekerd te zijn van deze prachtige competitie, want dat is wat we willen toch….? We kunnen daar zaterdag mee beginnen, nu weet ik wel dat we een titelkandidaat op bezoek krijgen maar we hebben laten zien, juist tegen die ploegen ons beste spel op de mat te leggen, dus ik zie geen enkele reden daar verandering in te brengen en misschien wel te zorgen voor een uitslag waar men In Nijverdal en Almelo flink van zal opkijken….!!

Bruchterveld succes, want “Doar mut op an”

BS