Gisteren om 10.00 moest het gebeuren,  JO-9 , het team van Rob Lubbers en Lotte Hankamp trapten om 10.00 uur af op het mooie Sportpark de Noppenweide. Zonder Lubbers jr. die moest nog even uitzieken maar is er volgende week weer bij.

Gasten waren de JO9-2 van sv Raalte, zoals gebruikelijk op deze leeftijd spelen ze 4x 10minuten met telkens een kort coach-moment ertussen.

De eerste 10min was het een beetje aftasten van beide kanten Raalte leek wat beter in de wedstrijd te zitten, maar vanaf minuut 11 waren de jongens en meisje niet meer te houden, als spelleider wurd ik d’r nog knap drok met…., de ene aanval na de andere en 12 prachtige doelpunten, genieten was dat hoor…!!

De aanwijzingen van de ouwe ervaren Lubbers en het jeugdige enthousiasme van Hankamp werkten aanstekelijk op het team, als ik zie hoe het team gegroeid is….poeh complimenten, niet alleen in de lengte bedoel ik dan….. , goede bal aannames,  ruimtes zoeken, over de bal kijkend al zien wat er om je heen gebeurd dat is wat we graag zien jongens en meisjes, doorgaan zo, Bruchterveld heeft talent genoeg in deze leeftijdsgroep.

Volgende week wederom om 10.00 uur thuis, dan tegen de pizza bakkertjes uit Marle, deze week weer lekker trainen en zaterdag weer veel plezier..!!

BS