21.00 uur de Meet Hardenberg
Scheidsrechter: Holtivic uit Deventer

Spelers: Bernard (doel), Gert, Henri, Gerjon, Harold, Klaas, Harry en Tim

Coach: Tinus

Scoreverloop: 8e min 1-0 Henri Eggengoor, 16e min 1-1, 19e min 1-2, 30e min 2-2 Klaas Pullen, 32e min 3-2 Klaas Pullen, 33e min 4-2 Tim v/d Veen.

Na het daverende succes van vorige week, mocht vandaag laag vlieger HHC 7 geen probleem zijn.
Niks bleek minder waar……

Waar de bank normaal gezien vol met technische staf zit, moesten wij vandaag aanspraak doen op onze vaste supporter Tinus Valkman. Tinus bedankt voor het strakke wisselbeleid en de goede leiding! Om 21:00 uur lieten wij de bal voor het eerst rollen deze avond. Na nog een redelijk begin van onze kant, waar 2 kansen voor open doel werden gemist, wist Henri in een snelle omschakeling wel de 1-0 te scoren. Geen vuiltje aan de lucht, maar helaas werd het spel er niet beter op en leek “bijna” iedereen vandaag ruzie met de bal te hebben. Hierdoor hielpen wij HHC in het zadel en wisten zij zowaar de achterstand om te buigen in een 1-2 voorsprong. In de rust werd er aangegeven om toch met wat meer druk vooruit te gaan voetballen. Dit resulteerde al gauw tot de gelijkmaker van Klaas P. Enkele minuten later zette deze zelfde Klaas P ons met een bekeken schot op voorsprong. HHC leek even van slag want 1 minuut later wist Tim de 4-2 op het scorebord te zetten. Hierna was het mede aan Bernard te danken dat dit ook meteen de einduitslag was. In deze matige wedstrijd werden er gelukkig wel weer 3 punten aan het totaal toegevoegd en we blijven zo mooi bovenin mee doen.