Maandag 30 januari 2023 19.30 uur
Sporthal De Slag te Hardenberg
Scheidsrechter: W.H.M. van Otten

Spelers: Wouter, Henri, Martin(c), Jarno, Bas, Richard, Arno

Scoreverloop: 7e min 0-1, 15e min 0-2, 28e min 1-2 (Richard), 30ste min 1-3, 44ste min 1-4, 49ste min 2-4.

Vandaag was HHC 2 de tegenstander, een van de sterkere tegenstanders van de competitie. Na de goede overwinning van vorige week op Gramsbergen wilden we in ieder geval het goede spel doortrekken. Het bleek al snel dat HHC goed voetbal speelde met kundige spelers. Wij stonden verdedigend ons mannetje, maar moesten toch de eerste twee doelpunten incasseren. Terwijl we ook zelf toch wel kansen kregen om zelf een doelpunt te maken. Maak je die, dan wordt het misschien een heel andere wedstrijd. Met rust was er nog geen man overboord, maar dan moesten onze spaarzame kansen wel worden benut. Dat liet Richard zich geen twee keer zeggen en schoot vanuit een moeilijke hoek ons eerste doelpunt van de avond tegen de touwen.

Helaas konden we dat geen vervolg geven wat al snel resulteerde in een uitbreiding van de voorsprong door HHC. We kregen wel kansen, maar werden ook wat gefrustreerder. Lag dat aan het spel, of aan de uiterst secuur fluitende scheidsrechter? Laat in de tweede helft scoorde HHC nog een keer en Martin wist er nog een eretreffer uit te persen. De afdronk was over het algemeen goed gespeeld. En met een beetje meer gelukt zat er misschien wel een resultaatje in. Het mocht niet zo zijn.

Woensdag 8 februari spelen we om 19:00 uur de burenruzie in Bergentheim.