Nieuws van de sponsorcommissie

We zijn blij te mogen mededelen dat er een flink aantal nieuwe borden zijn geplaatst op ons sportpark. Zoals te zien op de foto’s zijn alle borden inmiddels geplaatst. Nieuwe sponsoren hartelijk dank voor jullie sponsoring en hopelijk tot snel langs de lijn!

 

Auto van der Zwan

Auto van der Zwan is een toegankelijk full service autobedrijf in Hardenberg met een garage en werkplaats voor de verkoop, airco check, onderhoud, reparatie en schadeherstel van occasions. Door veel disciplines in eigen huis te houden, bent u altijd verzekerd van een betrouwbare service en heeft u één aanspreekpunt. 

Website: www.autovanderzwan.nl

 

Natuurlijk Willemien

Samen op zoek naar de oorzaak, niet te lang stilstaan bij de belemmering. Dat typeert Natuurlijk Willemien. Voeten vormen nog altijd de basis van de praktijk, maar het verbeteren van de complete gezondheid van mijn klanten komt meer en meer centraal te staan. Voeding en een gezonde leefstijl spelen daarbij een belangrijke rol. 

Website: www.natuurlijkwillemien.nl

 

DGL schadeherstel

Heeft u een kras, deuk, scheur of hagelschade? Onze specialisten herstellen uw auto weer in zijn oude staat. DGL Schadeherstel werkt snel, flexibel en betrouwbaar. Wij zijn een samenvoeging van twee bedrijven, namelijk Autoschade Gruppen en Schadeherstelbedrijf D&L. Beide bedrijven zijn al langere tijd een begrip in de regio Hardenberg. Door onze krachten te bundelen zijn wij klaar voor de toekomst! 

Website: www.schadehersteldgl.nl

 

H. Altena

Specialist in loonwerk, grondverzet en transport. 

Website: www.loonbedrijfaltena.nl

 

Schildersbedrijf Harco Ekkel

Schildersbedrijf Harco Ekkel is al sinds februari 2004 actief in de regio Hardenberg en heeft jarenlange ervaring in het schilderwerk. Of dit nu binnen of buiten schilderwerk is. Naast het schilderwerk, binnen of buiten, kunt u bij Harco Ekkel ook terecht voor beglazing, onderhoud, renovatie en wandafwerking. 

Website: www.harco-ekkel.nl

 

Morrenhof-Jansen

Morrenhof–Jansen installatiebedrijven is een totaalinstallateur. Als totaalinstallateur ontwerpen, bouwen en onderhouden wij installaties op het gebied van o.a. klimaatbeheersing (verwarmen en koelen), elektra, sanitair, domotica, datanetwerken, beveiliging en zonnepanelen. Daarnaast levert Morrenhof-Jansen aanvullende diensten zoals lekdetectie, diamantboren- en zagen, service en onderhoud etc. 

Website: www.morrenhof-jansen.nl

 

Pedicure Bruchterveld

Mijn naam is Iris Bosch. In april 2021 ben ik mijn eigen pedicure praktijk gestart. Naast pedicure ben ik ook medisch pedicure. Dit houdt in dat ik ook risicovoeten mag behandelen van o.a. mensen met diabetes en/of reuma. Heeft u last van een likdoorn (s), eeltvorming, nagels die u zelf niet kunt knippen, verdikte kalknagels, kloven of ingegroeide teennagels? Maak dan een afspraak en dan zie ik u graag terug in mijn praktijk. 

Website: www.pedicurebruchterveld.nl