KNVB straatvoetbal komt er weer aan

Straatvoetballers, opgelet! Het KNVB straatvoetbaltoernooi komt er weer aan. Bij straatvoetbal speel je wedstrijden 4 tegen 4. De voorrondes worden gespeeld op kunstgras en de regio finale wordt gespeeld op de Markt in Hardenberg. Ben je in jouw categorie de beste tijdens de voorronde en de regio finale, dan mag je naar de landelijke finale die dit jaar in Rotterdam wordt gehouden. Er wordt gespeeld in vier verschillende categorieën. Als je geboren bent in 2003 of 2004, dan speel je in de D-categorie. Ben je geboren in 2005 of 2006, dan speel je in de E-categorie. Als je al maar één speler hebt uit de D-categorie, dan wordt je ingedeeld bij het toernooi in de D-categorie. Meisjes spelen tegen elkaar en jongens spelen tegen elkaar. Wanneer je een gemengd team hebt word je altijd ingedeeld bij de jongens. Er worden in totaal vier voorrondes georganiseerd. De beste teams van deze voorrondes spelen tegen elkaar in de regio finale op de Markt in Hardenberg. Jullie kunnen je opgeven voor de voorronde in Bergentheim

Voorronde Hardenberg KNVB straatvoetbaltoernooi
Voor wie:  Kinderen geboren in 2003-2006
Wanneer:  Woensdag 11 mei
Hoelaat:  Van 13.30 – 17.30 uur *
Waar:   Sportpark Moscou (vv Bergentheim)
Kosten:   Gratis

* De precieze tijden worden bekend gemaakt als alle aanmeldingen binnen zijn.

Hoe kan je meedoen?
Maak een team van minimaal 4 en maximaal 5 spelers. Regel een teamleider van minimaal 18 jaar oud. Verzamel de volgende gegevens:
• Team naam
• Gegevens van je teamgenoten (naam + geboortejaar)
• Gegevens van je teamleider

Heb je deze gegevens? Ga naar www.Hardenbergkids.nl , kijk bij het nieuws en meld je aan voor de voorronde in Bergentheim. Aanmelden kan tot en met 8 mei 2016!

Zie ook de link naar de poster hieronder!

Poster voorronde Bergentheim