Nadat wij in afgelopen drie weken in totaal één helft gevoetbald hebben, mochten we weer. Dit keer tegen Sibculo 2, die net één plaatsje onder ons op de ranglijst stond.

Dankzij de foutloze training van Ronald afgelopen week mocht hij in de basis starten van trainer Hans, en kon Max op de bank plaatsnemen. Naast hem zaten Bennie en Tom. Dit waren dan ook de enige drie die de dag droog zijn doorgekomen.

In de eerste regenachtige helft werd er goed gevoetbald door Sibculo en kwam het Vierde er niet aan te pas. Een niet te missen kans uit een corner werd gemist door Jesse en een 1 op 1 van Nick R werd op de een of andere manier afgevlagd. Niet veel later schiet Sibculo en jawel, 1-0. Na een fantastische voorzet van Boyan wist Jesse dit maal wel gericht te koppen, 1-1, rust.

Met de frisse en droge Tom, Max en Bennie kwam er veel snelheid in het veld, wat de wedstrijd kantelde. Bruchterveld was stukken beter en kreeg een paar dikke kansen, waarvan Max er één perfect afrond. Helaas helaas wist Sibculo die ene kans in de tweede helft goed af te maken. Nadat er een klein kansje van Nick Ros in de laatste minuut dankzij iets wat waarschijnlijk een polletje was om zeep werd geholpen, floot de foutloze scheidsrechter af, eindstand: 2-2.

Op naar volgende week; thuis tegen HHC 14.