18-11-2023 stond de wedstrijd tegen den ham op de agenda.
Den Ham staat momenteel 2de en wij Bruchterveld een respectievelijke 6de plek.

Eerste 20 minuten ging best lekker, niet echt kansen gecreëerd maar Den Ham kwam er ook niet echt uit. Nog in de 1ste helft een corner voor den ham waaruit de 1-0 ontstaat.
Direct daarop een foutieve terugspeelbal van de tegenstander die in de voeten van Boaz beland, die enigszins schrok van het moment en de bal net te ver voor zich uit speelde waardoor de keeper redding kon brengen.
De 1-1 kwam voort uit een prachtige steekbal van Gijs op Boaz die door de benen van de keeper er weer eentje mocht bij zijn doelpunten mocht vinken.
1-2 op voorsprong gebracht door onze rots in de branding, Rob Lubbers. Vrije trap vanaf links, metertje of 29(hadden er ook 38 kunnen zijn geen idee meer) van de goal deze word ingebracht door Nick en helemaal vrij op de 5 de bal in het netje getrapt. Mooi.
Den ham begon aan te zetten en we zaten er een beetje doorheen, logisch gevolg is de 2-2.