Beste voetballiefhebbers,

Zaterdag a.s. wedstrijdnummer 16 voor de Tricolore’s in de 4e klasse, we spelen uit tegen Daarle, aanvang 14:30 uur op Sportpark ’n Kadiek scheidsrechter is dhr. G.J. Kardijk, namen heb ik niet bedacht, komt zo toevallig uit.

Daarle heeft het moeilijk dit seizoen, waar in andere seizoenen links en rechts nog wel wat puntjes werden gepakt is het dit seizoen schrapen, er werd 1 gelijkgespeeld tegen buurman Marle en 14x stonden de spelers met lege handen na 90 minuten.  Harde cijfers zijn 10 voor en 61 tegen. De inzet is er zeker elke zaterdag, maar voor die overwinning ontbreekt het vaak aan geluk, een paar keer zat men er dichtbij.

Volgend seizoen zal de nieuwe trainer Alex Hengeveld de huidige trainer Rob Lamers opvolgen.

De mannen van trainer Keuken lieten vorige week een goede teamprestatie zien, Dieze West een ploeg meet heel veel individuele kwaliteiten, werd gedecideerd opzij gezet, de ploeg tankte opnieuw weer  zelfvertrouwen en klimt gestaag naar boven. Afgelopen dinsdag werd op tijd begonnen met trainen zodat er gekeken kon worden naar Real Madrid- Ajax, de Bruchtervelders ( en de rest van de wereld) konden zien wat het opleverde wanneer je op zoek gaat naar de overwinning,……………die kom je geheid tegen, vooral als je durft te voetballen en risico wilt nemen, was het maar altijd zo…!

De Tricolore’s mogen Daarle zeker niet onderschatten, immers een overwinning komt voor Daarle elke week dichterbij…., maar wanneer we op zoek gaan naar die overwinning zullen we om 16:15 uur met de handen in lucht staan..!

Succes Bruchterveld.