Afgelopen vrijdagavond konden er weer om prachtige prijzen gestreden worden middels het meenemen van een goede dosis geluk. Met een kleine 40 man aanwezigen kon er in tien zeer gevarieerde rondes gestreden worden om mooie prijzen, veelal gesponsord door de welwillende ondernemer uit de regio. Zo deden, onder anderen, de volgende ondernemers een mooi duit in het zakje: DA Santé, PLUS Alfring, EP: Back, Blokker Hardenberg, De Blauwe Shop, De Troubadour, De Schenckerij, HAWE etc. etc.

Prijzen werden veelal via een enkele zuivere bingo verdeeld, of middels de befaamde, grote dobbelsteen bij een dubbele bingo.

Na deze 10 rondes werd het pas echt bloedstollend spannend, met een spectaculaire superronde. Van de zenuwen liet men massaal pardoes zijn pen vallen. Gelukkig kon iedereen, met de het geluid van de draaiende bingomolen op de achtergrond, rustig de nummertjes op de vele gekochte kaartjes afstrepen. Nettie Nijland hield het hoofd koel en ging ervandoor met de derde prijs, een fraaie airfryer. Even leken de hoofdprijzen binnen de familie te blijven toen Jascha Godeke de tweede prijs te pakken kreeg, een kleine onderhoudsbeurt gesponsord door Garage65 uit Bruchterveld. Of was het toch het kaartje van vader Henrie?

Ook dit jaar werd de hoofdprijs van de avond weer mede mogelijk gemaakt door de BBQ Chef. Voor de waardebon van maar liefst 100 euro was de spanning om te snijden. Uiteindelijk was Mieke Van Der Veen de gelukkige winnares.

Namens Tricolore willen we alle aanwezigen bedanken voor de leuke avond en hopelijk tot de volgende editie!